Ti elengednétek jövőre, a 17 éves lányotokat egyedül Depeche Mode koncertre?
Lányom el szeretne majd menni.
Nem igazán járkál el egyedül. Pláne nem messzire. Barátait meg sem kérdezi, hogy elmennének-e vele mivel a korosztálya nem igazán rajong az ilyen zenéért. (Én sem. Pedig ezeken a dalokon nőttem fel. Távol áll tőlem ez a stílus és túl depresszívnek tartom. Mást kellene hallgatnia. De ő tudja.)
Hétvégente dolgozik, szóval a jegyre is megkeresi a pénzt.
Csak féltem...
De tudom, hogy nagyon szereti őket pici kora óta. Először 4 évesen hallotta az egyik számukat a rádióban. Ahogy meghallotta egyből lemerevedett és csak hallgatta, mosolygott.
Azóta is tart ez a "szerelem".
Ti elengednétek?
Budapesten lesz.
Ami tőlünk elég messze van.
Nem megyek vele.
Ha nem szeretnéd egyedül elengedni, akkor kísérd el, vagy valaki a családból, akiben megbízol (nagybátyja, testvére). Ha nem is mész/mentek be vele a koncertre, de legalább a fuvar meg lenne oldva. A koncert ideje alatt meg meg lehet nézni egy filmet a moziban pl.
Hogy egyedül elengedném-e, az attól függ, hogy mennyire talpraesett a lány, de mivel nem járkál el, ezért nem valószínű, hogy egyből messzebbre engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!