Elengednétek a 17 éves lányotokat a Pride-ra?
Nem az odajutás és a tájékozódási képességem áll a kérdés útjába. Inkább az, hogy anyu kifejezetten utálja az Lgbtq embereket, és bármikor random a semmiből elkezdi őket szidni, azokkal a heteroszexuális emberekkel együtt, akik nem utálják őket.
Viszont van egy jó barátom, aki szeretné, ha agusztusban, ha úgy adódik, elkísérném. És én igazából, tudtommal nem vagyok leszbikus, vagy ilyesmi, viszont alapvetően támogató emberke vagyok, és egy pár éve már szeretnék menni, és most lenne is kivel, de tuti anyám kiakadna.
Ti anyám helyében elengednétek? Illetve, a saját magatok gondolata szerint, független a fenti leírástól, elengednétek rá a 17 éves lányotokat?
"Miért nem vonulnak fel a "normális" emberek?"
Ők is normális emberek. Te már kevésbé, de mégis elfogad a társadalom, mázlidra.
Igen, bárki felvonulhat. Szerencsére, kifejezheti a véleményét.
A gyerek meg soha nem nézi a szülő nemi szervét és szexuális irányultságát sem. Feltétel nélkül el tud fogadni és szeretni, ez a szép benne. Kár, hogy egyeseknél ez elmúlik. Pedig 2 évesen még te se voltál homofób, aztán nézd meg, hogy el lehet rontani egy ember gondolkodásmódját! Pedig ha normális, szerető szüleid lettek volna, akik azt tanítják, hogy minden ember egyenlő, akkor most te is amellett lennél, hogy mindenki boldog lehessen. Erre fel azt hiszed, hogy csak azért, mert valaki nem olyan nemű embert szeret, amilyet te megszabsz neki, már rögtön beteg és rossz ember. Így lehet elcseszni egy gyerek életét és nem úgy, hogy azonos a nemi szervük. Anyádék jól elszúrták, pedig ők ellentétes neműek voltak. Ebből is látszik, hogy ez nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!