Szülők, Ti elengednétek a 17 éves lányotokat PlayIt-re Budapestre?
El. 17 éves, egy év múlva nagykorú, hogy lenne már gyerek?
Max. megkérném, hogy ha leszállt mondjuk a vonatról, odaért, 2 óránként hívjon fel, vagy írjon Messengeren hogy minden oké.
el. hú de marha nagy táv az a 250. szombathely-budapest kb. hűha. szörnyű dolgok történnek az ic-n.
Pest meg egy fertő, százával fogják holnap elrabolni a playitre igyekvő gyerekeket.
"Max. megkérném, hogy ha leszállt mondjuk a vonatról, odaért, 2 óránként hívjon fel, vagy írjon Messengeren hogy minden oké."
És mi lenne, ha azt írná, hogy egyáltalán nincs minden rendben? Mit tudnál csinálni 250 km-ről?
Na, miért lettem lepontozva? Mert nem vagyok egy túlkorlározó, paranoiás szülő, hanem pontosan tudom, milyen Budapest nappal és nem képzelgek, mint egy idióta, aki túl sok filmet nézett? Ja, és mégvalami, hiába hív fel a gyerek és te is őt, több száz km-ről akkor sem tudnál mit tenni, ha a fejed tetejére állnál.
Vegyetek be egy xanaxot és ne csesszétek el a saját gyereketek fiatalkorát ezzel a szánalmas viselkedéssel. 17 évetek volt megtanítami magára vigyázni.
ne aggódj, demokrácia van. aki elengedné, azt azért, aki nem, azt meg azért pontozzák le.
amúgy engem elengedtek pestre 16 vagy 17 évesen. már nem emlékszem pontosan, volt vagy 10 éve. egyedül. kb ekkora távról. élek. és váltságdíjat sem kértek értem.
Szerezzen valakit maga mellé és mehet. Vagy pesti ismerőst aki várja és vonathoz kíséri hazafelé is.
Pesti vagyok, szóval nem túlféltés, de ha nem ismeri pestet, jobb, ha nem egyedül kóborol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!