Szülők, Ti elengednétek a 17 éves lányotokat PlayIt-re Budapestre?
"mégis miből menjen"
Diákmunka 16 éves kortól?
"Akik azt mondják 18 évesen mehet bárhova azoktól megkérdezném mégis miből menjen, ha szülők nem adnak pénzt. Csak papíron nagykorú , gyakorlatban ugyanúgy önállótlan, keresetlen személy."
Törvényileg mehet. Ha nincs rá pénze az egyéni probléma.
08:03-as
Nem igaz amit írsz. Azokat a lányokat el akarták rabolni!!!
Amit te hadoválsz, az egy darab idióta és ez maradt meg az agyadban.
Itt a cikk, fogalmad sincs milyen pusztult ez a város.
tegnap 06:32
Vigyázz, azt nem szabad! Ahhoz ki kell menniük a házból és talán másik településre is el kell utazniuk! Házon kívül már vár rájuk A Halál!
53# és akkor most maradjon mindenki otthon, mert 6 éve állítólag egy lányt el akartak rabolni?
Igen, a világ szörnyű hely, tele van elmebeteggel. De nem maradhatsz életed végéig burokban. Élni kell, vigyázni magunkra, esetleg önvédelmi eszközöket hordani.
Nem az a megoldás, hogy akkor maradjon otthon. Ennyi erővel suliba se menjen, mert elrabolhatják útközben.
El. Rendben,hogy egy szülő félti a gyerekét,de egy vonatra csak fel tud ülni egy 17 éves ember baj nélkül,egy nappali programra .
Egyébként én pl (és sokan mások) 12-13 évesen már ingáztam Budapestre iskolába,napi 2-3 óra tömegközelekdéssel,és túléltem ..
Ennyi erővel zárja a pincébe az anyja,és ki se engedje,mert bármikor történhet rablás meg erőszakolás. Azért a rizikófaktor nem mindegy ,itt a 0-hoz közelít ..
Amúgy ezzel cska életképtelenné nevelik a gyereket,nem tanul meg közlekedni,vigyázni magára,tájékozódni. Mindenből kimarad,aztán ha nagykorú lesz belecsap a lecsóba,tapasztalat nélkül .
Budapesten... Megerőszakolják...Elrabolják....
Hát öcséim ti nem vagytok semmik!
16 éves korom óta járok Brazíliába apámhoz, reptértől soha senki nem várt, buszozok, és biciklizek egy olyan városban, ahol naponta annyi gyilkosság van, mint a rosta lika.
Szégyeljétek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!