Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, Ti elengednétek a 17...

Szülők, Ti elengednétek a 17 éves lányotokat PlayIt-re Budapestre?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömet nem engedik fel Pestre 250 km távolságból. Féltik, hogy elrabolják, megerőszakolják vagy csak simán baja esik. Nővérével, barátnőivel engednék de egyedül nem, mert még túl gyerek. Többször volt már barátnőivel Budapesten de egyedül még nem.

2019. nov. 22. 19:25
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
33%

Mintha ha csak Budapesten lehetne megerőszakolni valakit..

Ennyi erővel zárjuk be a szobába, ott biztos nem lesz baja.

1 éven belül akár a világ másik felére is elmehet engedély nélkül. Ne vicceljünk már.

2019. nov. 23. 08:39
 42/58 anonim ***** válasza:
79%

Azt már meg sem merem említeni, hogy sokkal nagyobb valószínűséggel erőszakolja meg olyan ember, akit személyesen ismer. Ez tény.

Csak a szülők meg ne tudják.:D

2019. nov. 23. 08:52
 43/58 anonim ***** válasza:
30%
Ja nevetseges hogy vki 17evesen nem mehet el budapestre. egy 10-12 eves gyerknel megertenem de sokan pestre jarnak suliba mar annyi idsmosen is
2019. nov. 23. 10:58
 44/58 anonim ***** válasza:
19%

"Többször volt már barátnőivel Budapesten de egyedül még nem."

Miért ne mehetne most is valamelyik barátnőjével vagy a nővérével?

2019. nov. 23. 11:32
 45/58 anonim ***** válasza:
89%

Megtette a kormány propaganda a hatását. Az emberek nagy része már a szomszéd településen is retteg, nemhogy a fővárosban vagy külföldön.

Semmi értelme ilyen félelemben élni.

Sok veszélyesnek mondott országban jártam már. Budapest egyáltalán nem veszélyes. Nincs háború, nincsenek terrortámadàsok stb.

Nyílván nehéz tájékozódni elsőre Budapesten egyedül, de fel tudja találni magát az ember Google mapsal a kezében.

Én elengedném a saját gyerekem, ha ismerném, hogy tud vigyázni magára, nem esik könnyen pánikba stb.

A túlféltés is káros.

2019. nov. 23. 12:14
 46/58 anonim válasza:
21%

Egyedül nem szeretném ha menne,félteném, főleg ha szép és csinos.

Én túlsúlyos, rövid hajú kamaszka voltam, a kutya nem törődött velem, utazhattam egyedül.

2019. nov. 23. 14:06
 47/58 anonim ***** válasza:
60%
Ha az én lányomról lenne szó akkor elengedném. Tudom, hogyan neveltem fel és mennyire életre való. Mondjuk sokkal nyugodtabb lennék ha nem egyedül menne. Voltam már a munkám miatt pár ilyen rendezvényen és hiába vagyok a gamer és anime sub kultúra oszlopos tagja valahogy nem érte el az ingerküszöbömet a rendezvény színvonala.
2019. nov. 23. 15:19
 48/58 anonim ***** válasza:
30%
Nehogy elengedd, sőt, tartsd otthon a szobában, ki se engedd onnan, de majd ne panaszkodj, hogy miért lakik otthon és miért ilyen életképtelen 30 évesen.
2019. nov. 23. 17:45
 49/58 anonim ***** válasza:
66%
Akik azt mondják 18 évesen mehet bárhova azoktól megkérdezném mégis miből menjen, ha szülők nem adnak pénzt. Csak papíron nagykorú , gyakorlatban ugyanúgy önállótlan, keresetlen személy.
2019. nov. 23. 18:16
 50/58 anonim ***** válasza:
17%
És abból, hogy 18 éves korában majd már oda megy, ahova akar, még nem következik, hogy most, 17 évesen egyik napról a másikra történjen meg az önállósodása: ha a szülei szerint még túl gyerek egy ilyen utazáshoz, akkor kisebb lépésekkel kell haladnia.
2019. nov. 23. 18:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!