Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a 17 éves lányoto...

Elengednétek a 17 éves lányotokat a Pride-ra?

Figyelt kérdés

Nem az odajutás és a tájékozódási képességem áll a kérdés útjába. Inkább az, hogy anyu kifejezetten utálja az Lgbtq embereket, és bármikor random a semmiből elkezdi őket szidni, azokkal a heteroszexuális emberekkel együtt, akik nem utálják őket.

Viszont van egy jó barátom, aki szeretné, ha agusztusban, ha úgy adódik, elkísérném. És én igazából, tudtommal nem vagyok leszbikus, vagy ilyesmi, viszont alapvetően támogató emberke vagyok, és egy pár éve már szeretnék menni, és most lenne is kivel, de tuti anyám kiakadna.

Ti anyám helyében elengednétek? Illetve, a saját magatok gondolata szerint, független a fenti leírástól, elengednétek rá a 17 éves lányotokat?

2020. júl. 11. 08:33
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó, erről linkelnél valami forrást? Érdekel ez a téma.

Egyébként meg lehet kövezni, én elengedném a lányom. Én sem támogatom ezt a homoszexuális propagandát, ami ma folyik, és azt sem támogatom, hogy később gyerekeket fogadjanak örökbe.

Ennek ellenére úgy gondolom, hogy 17 évesen el tudja dönteni mit akar, nekem elég ha beszámol róla mikor mit csinál. Ha valami kifejezetten káros dologról lenne szó nyilván próbálnám lebeszélni. Esetleg elmondanám a feljebbi válaszolóknál felmerült aggályokat, de a döntést rá bíznám.

2020. júl. 11. 09:10
 12/59 anonim ***** válasza:
38%
Utolsó vagyok, a nyolcas válaszolóra gondoltam.
2020. júl. 11. 09:10
 13/59 anonim ***** válasza:
21%
2020. júl. 11. 09:12
 14/59 Bellatrix:3 ***** válasza:
70%

Annó az én Anyám csak annyit mondott, hogy szerinte nem jó ötlet és vigyázzak magamra, de az én döntésem, hogy elmegyek-e vagy sem. Elmentem azóta többször is voltam aztán belátta, hogy nem olyan rossz ez. Plusz aki attól tartana, hogy a gyereke tangás pasit látna ott tévedésben van ugyanis max 1 2 ilyen szerkós ember van.

Lehet gyűlölködni csendben is. Plusz a kopaszra borotvált ellentüntetőknek csak csapatban nagy a szájuk már kötöttek belém is pedig max 150 centi vagyok és 3an jöttek rám amikor pedig éréjesen feléjük indultam meggondolták magukat. A szabadság és a szerelem stb mindenkinek jár. Ezzel pedig senkiben nem okozunk lelki kárt csak azt hiszik, mert homoszexuálisok mindíg voltak és lesznek is ha tetszik ha nem. Miért van az, hogy más országokban tudnak normálisan viszonyulni a Pridehoz? Talán mert felvilágosultak és nem akarják elverni a szomszédot mert az más mint ők.

2020. júl. 11. 09:20
 15/59 anonim ***** válasza:
59%
Elengednélek, de az anyád nyilvánvalóan nem fog. Sok a sötét ember, köztük ő is. Ez nem most fog megváltozni ebben az országban. Ahhoz instant +30-cal kéne nőnie az IQ-nak és meg kéne jelennie az EQ első nyomainak a lakosságban, ami jelenleg 0.
2020. júl. 11. 09:20
 16/59 anonim ***** válasza:
70%
Nézd meg, eltöltesz itt 10 percet és jönnek olyan hozzászólások, miszerint a homoszexualitás betegség és meg kellene gyógyítani. Akkor mit várunk? Értelmes, színvonalas vitát, eredményeket, jogváltozást, alkalmazkodást, empátiát? Amikor azt hiszik, hogy lapos a föld és a napfény táplál kaja helyett? Hülyék között nem lehet változást és haladást elérni. Először oktatni kellene a népet, hogy ne a majmok szintjén kommuniáljanak dolgokról!
2020. júl. 11. 09:22
 17/59 anonim ***** válasza:
36%

ma 09:09

De minek kérdezel bármit, ha nem fogadod el a válaszokat?

De, te még gyerek vagy, függetlenül attól hogy 2 hónap vagy egy év múlva leszel 18 éves. Az, hogy valaki gyereknek tekintető-e, nem a születési dátumtól függ, hanem az érettségétől, az önálló életre képességétől, a konfliktuskezelésé készségétől. És ezt nem bántó éllel mondom, egyszerűen a kérdésed alapján te még nem vagy felnőtt.

De úgyis azt csinálsz amit akarsz ( meg amit anyukád enged), úgyhogy felesleges a további vízgereblyézés. Ha mész, érezd jól magad!

2020. júl. 11. 09:24
 18/59 anonim ***** válasza:
37%

"A szabadság és a szerelem stb mindenkinek jár."

Ja csak ezt nem az főutca közepén őrjöngve kell előadni

A homoszexualitás magánügy pont annyira mint a heteroszexualitás, nemtudom minek kell minden évben külön reklámot csinálni a homokosoknak

"Ezzel pedig senkiben nem okozunk lelki kárt"

Azért az még egy normál gyerek fejében is megfordul a dolog, hogy két szakállas pali miért csókolózik egymással nyilvánosan

2020. júl. 11. 09:25
 19/59 Bellatrix:3 ***** válasza:
90%
A gyerekben ez amúgyis feltevődik kérdésként csak nem meri megkérdezni, mert csak gyűlölködő valaszt kapna. Normálisan kell kezelni a témát. Pl annó amikor én 6-7 evésen erre rákérdeztem itthon tudtak normális választ adni, hogy van olyan hogy a fiú fiút szeret a lány meg lányt és ezzel semmi baj nincs. Na bumm és nem lettem lelki beteg a válaszról.
2020. júl. 11. 09:31
 20/59 anonim ***** válasza:
81%
#18 igen megfordul, amíg hozzad hasonló idióta szüleik vannak. A gyerekek a legelfogadottabb, legrugalmasabbak. Ha egy gyerek szerint fura a homoszexualitas, az azért van mert a szülők ezt plantalták belé. Ahogy más miatt csúfolódás is az a gyerek szokott, aki ilyen értékrendet hoz otthonról. Nincs elég szép ruhád, elég menő telefonod stb. Amúgy max egyszer kérdez róla valamit, neked meg tudod kellene rá értelmes választ adni, és nem, a homoszexuálisok betegek, és nem normálisak pont nem az válasz. De nyugi a hozzad hasonlóról sok mást nem is vár az ember, csak akkor ne takarózzatok a gyerekekkel, mikor ok az utolsók akikkel gond lenne.
2020. júl. 11. 09:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!