Nagyon félek a 7. osztálytól, veletek is volt így? (többi lent)
Most végeztem el a 7.-et. :P
Szóval, igen számomra (mert inkább humán beállítottságú vagyok) nehezebb a kémia meg a fizika. De ha tanulsz rendesen, MINDEN órára akkor könnyen lehetsz ötös belőle. Ugyanez van a törivel. Amikor csak lehet csináld meg a szorgalmikat, még akkor is, ha úgy gondolod, hogy felesleges. Év végén bizony, ha pont a határon vagy, akkor jobb szorgalommal megadhatják a jobb jegyet. Ha valamelyik tárgy nem megy, akkor járj külön tanárhoz, mert sokat segíthet. Igaz, én 6 osztályos gimibe járok, szóval nekem most volt az első évem ott. Mi töriből már ismétlünk és azt vesszük, amit 5.-ben. Bioszból meg 10.-es anyagot. (O.o)Én örülök, hogy megmenekülök a felvételi elől, de nekünk belső vizsgánk lesz és az sem jobb. :D Egyszóval: Ne félj. Csak élvezd!
Szia !
Én most megyek 8.-ba alig várom hogy elmenyjek gimibe nem szeretem az általánost, amugy meg nem rosz a 7. :D
Hát igen fizika kémia nehéz de ha nem reál szakra mész akkorúgyse fogják nézni a felvételinél :D (Ja egyépként ha elmész gimibe nem fog hiányozni az általános.bnőm mesélte gimis)
Nekünk most, hatodiktl lett fizikánk, hetedikben meg lesz kémiánk...
És miért félsz???
Nem értem a kérdésed. Miért féltél az tdiktől?
Én egyáltalán nem így vagyok vele: élek a jelenben, persze gondolok a jvőre is... de ne parázz! Persze, most nehéznek tűnhet a hetedik, nyolcadik, kilencedik, stb. De mire odaérsz, nagyobb is leszel és okosabb is, szal nem tűnik majd nehéznek, ami most annak tűnik :)
Utolsó előtti vagyok.:D
Fizikát szeretem, kémiát rühellem:D
4.2 az átlagom, rontottam... de egész jól bírom a hetediket, nem nagy cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!