Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Nagyon félek a 7. osztálytól,...

Nagyon félek a 7. osztálytól, veletek is volt így? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval most 6.-os vagyok. Eddig az 5.-től féltem, most pedig a 7.-től. 1. azért mert egy évvel közelebb leszek a 8.-hoz, az meg nem jó, mert akkor van a felvételi. A gimi első éve sem jó, mert mindenki új, hiányozni fognak a volt oszt.társaim, és maga az egész környezet.Meg lesz 2 új nagyon nehéz tantárgy: fizika, kémia. Ti is így voltatok? Előre köszi az értelmes válaszokat!

2013. máj. 9. 15:46
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
most végeztem a 7.-et. Siralmas volt. Én Szlovákiában élek, ahol a legjobb jegy az 1-es. Tele vagyok 1-essel és lesz 2 kettesem ( nálatok 4-es) INKÁBB a 8.-tól félek, mert jön a kémia. A fizika könnyű, már tavaj volt. Sokat kell küzdened a jelesért, ha nem tanulsz rendesen, akkor úgy fogsz járni, mint a legtöbb osztálytársam. (3-asaik vannak)Sok sikert ;)
2013. jún. 18. 21:30
 42/50 anonim ***** válasza:

Most végeztem el a 7.-et. :P

Szóval, igen számomra (mert inkább humán beállítottságú vagyok) nehezebb a kémia meg a fizika. De ha tanulsz rendesen, MINDEN órára akkor könnyen lehetsz ötös belőle. Ugyanez van a törivel. Amikor csak lehet csináld meg a szorgalmikat, még akkor is, ha úgy gondolod, hogy felesleges. Év végén bizony, ha pont a határon vagy, akkor jobb szorgalommal megadhatják a jobb jegyet. Ha valamelyik tárgy nem megy, akkor járj külön tanárhoz, mert sokat segíthet. Igaz, én 6 osztályos gimibe járok, szóval nekem most volt az első évem ott. Mi töriből már ismétlünk és azt vesszük, amit 5.-ben. Bioszból meg 10.-es anyagot. (O.o)Én örülök, hogy megmenekülök a felvételi elől, de nekünk belső vizsgánk lesz és az sem jobb. :D Egyszóval: Ne félj. Csak élvezd!

2013. jún. 19. 09:24
 43/50 anonim válasza:

Szia !

Én most megyek 8.-ba alig várom hogy elmenyjek gimibe nem szeretem az általánost, amugy meg nem rosz a 7. :D

Hát igen fizika kémia nehéz de ha nem reál szakra mész akkorúgyse fogják nézni a felvételinél :D (Ja egyépként ha elmész gimibe nem fog hiányozni az általános.bnőm mesélte gimis)

2013. jún. 24. 02:18
 44/50 anonim válasza:
Nem kell félni én már túl vagyok a 7.-en.Nem olyan borzasztó mint képzeltem.. Sok sikert hozzá . Hidd el ennek előbb-utóbb úgyis bekel következnie :)
2013. jún. 25. 13:59
 45/50 anonim ***** válasza:

fizika : 1

kémia : 1

2013. aug. 27. 02:21
 46/50 A kérdező kommentje:
Nem is gáz, szinte minden ugyanaz, csak többet kerll tanulni, de már nagyobb vagyok, és asuliban is lassan mi leszünk a legnagyobbak, tök király! ;) Nem is értem miért féltem, mindenkinek köszi a válaszokat
2013. szept. 19. 14:19
 47/50 anonim ***** válasza:

Nekünk most, hatodiktl lett fizikánk, hetedikben meg lesz kémiánk...

És miért félsz???

Nem értem a kérdésed. Miért féltél az tdiktől?

Én egyáltalán nem így vagyok vele: élek a jelenben, persze gondolok a jvőre is... de ne parázz! Persze, most nehéznek tűnhet a hetedik, nyolcadik, kilencedik, stb. De mire odaérsz, nagyobb is leszel és okosabb is, szal nem tűnik majd nehéznek, ami most annak tűnik :)

2013. szept. 19. 14:29
 48/50 anonim ***** válasza:
Hetedikes vagyok. Kémia és föci a kedvenc tantárgyam, bioszt a tanár miatt utálom, fizikát se szeretem, matek meg fúj. Utálom. De eddig nem para.
2013. szept. 21. 12:23
 49/50 anonim ***** válasza:
a6. az könyü 7. téleg az
2014. jan. 22. 18:17
 50/50 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.:D

Fizikát szeretem, kémiát rühellem:D

4.2 az átlagom, rontottam... de egész jól bírom a hetediket, nem nagy cucc.

2014. jan. 22. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!