Közelgő első csók. Félek! (? )
Van egy fiú akivel már sokszor álltunk nagyon közel ahhoz,hogy megcsókoljon,de én általában elforditottam a fejem,mert félek :S mindenki azt mondja,hogy majd jön magától aminek jönnie kell.De én akkor se tudom mit csináljak!Segitsetek légyszi! :S
(Ja és általában mindenki azt mondja,hogy az első csók rossz :S A tietek milyen volt,hogy történt? :))
Lehet ciki de 15L...
Most már azt mondom, hogy ne érezd annak, bár anno, 17 voltam, és akkor én is cikinek éreztem. Volt egy könyv, a Csókolózás művészete, és ezt olvasgattam. :)
Aztán persze valahogy megtörtént; mivel a srác is tapasztalatlan volt, végül is nem volt semmi para.
Hajrá!!!
Azt tanácsolom, hogy ne a csókra készülj és ne is arra gondolj, hanem sok apró, finom puszira. :) Lassan, óvatosan csináld, és meglátod, szinte magától menni fog a többi.
Ha nem kapkodsz, és követed az ösztöneidet (avagy mi esik jól), és persze a megfelelő fiúval történik, akkor nem lesz rossz élmény. :)
dugd le a nyelved a torkára.
najó viccet félretéve.
Jönni fog magától tényleg nekem 12 évesen volt az első bár én eléggé bevállalós típus vagyok de hidd el. Nem kell elkapkodni előszőr csak apró puszik utána már jön magától a többi. Meglátod élvezni fogod. Sok sikert!
Most egy csomó emlék rohant meg, ahogy olvastam a kérdésedet!:) Én ugyan már 25 vagyok, de nem volt olyan régen az első csókom, ugyanis 18 éves voltam.:) Volt egy fiú, akivel ugyan jól éreztem magam, de nem vonzódtam hozzá igazán, nem voltam szerelmes. Egyszer hazakísért és ott szerencsétlenkedtünk egy ideig az ajtó előtt, míg végül megcsókolt. Mindketten tapasztalatlanok voltunk és így visszagondolva elég bénára sikerült az az első csók.:) Akkor úgy mentem haza, hogy én utálni fogok csókolózni és majd' egy hétig hányingerem volt tőle. Többet nem is találkoztam a sráccal és teljesen elkeseredtem, hogy milyen selejtes vagyok!
Aztán egy év múlva megismerkedtem egy fiúval. Nagyon tetszett és mire találkoztunk (interneten ismertem meg) mondhatni már félig-meddig szerelmes is voltam.:) Neki nem hagytam egy darabig, hogy megcsókoljon, pont azért, mert féltem tőle. Aztán kimentünk egy szigetre, ültünk egy padon a napsütésben, összebújva, szóval minden tökéletes volt és akkor valahogy zsigerből jött, hogy megcsókolt. Utána nem is tudtuk abbahagyni!:D Onnantól kezdve nagyon szerettem csókolózni. Vele 1 év után szakítottam.
Aztán volt 2 komolytalan próbálkozásom, az egyik fiú iszonyúan csókolt (már ha annak lehet nevezni), viszont a másikhoz sokkal jobban vonzódtam és vele is nagyon jó volt csókolózni.
21 évesen megismertem a mostani páromat. Nagyon rossz volt az első csókunk, de inkább szerencsétlennek mondanám, hiába volt tapasztalatom. Hozzá sem vonzódtam egyébként, szóval biztos van összefüggés. Aztán mivel nagyon kitartóan udvarolt mégiscsak adtam egy esélyt magunknak és nagyon sokáig nem szerettem vele csókolózni, de mégis 3,5 éve együtt vagyunk és családot akarunk alapítani.:) Most már azért jobban szeretek vele csókolózni, de még mindig nem olyan, mint azokkal volt, akikkel annyira élveztem. Viszont ez olyan keveset számít egy jó párkapcsolatban, hogy egyáltalán nem befolyásol semmit. Igaza van annak a fiúnak, aki azt mondta, hogy az érzelmektől lesz jó a csók. Nálam is azóta jobb, amióta vannak érzelmek, pedig semmit sem csinál másképpen.:)
Én magára az élményre már nem igazán emlékszem, de utána folyton csókolózni akartam, annyira nem lehetett rossz.
Egyébként meg a kor egyáltalán nem számít, volt olyan velem egyidős lány, aki annyira idiótán rángatózott, hogy elröhögtem az egészet, mintha egy hal lett volna az arcomban.. Meg olyan is, hogy 3-4 évvel fiatalabb, és tök jó volt - legalábbis onnan nincsenek "ohh te jó ég" jellegű emlékeim.
Hát tapasztalatlanok voltunk mind2-en szóval érdekes volt,de jó is egyben. :D
De a továbbiakban "ráéreztem". Állítólag elég jó vagyok benne ^^ Sok szerencsét. :)
16F
Hűha, engem is elfogtak az emlékek, és igen igen mosolygok.(:
Az első első csókom el lett szúrva. Még nem töltöttem be a 14-et sem, egy nagyon közeli fiú barátommal esett meg, aki előtte pár hónappal bepróbálkozott nálam, de akkor ellöktem magamtól. Ez után abban a közelségben számítottam rá, hogy be fog következni a dolog, és meg is történt. Akkoriban bemeséltem magamnak, hogy nagyon szép és jó volt, de őszintén a hányinger elkapott... A srác hirtelen volt, egy szájrapuszit kaptam és a nyelve már durván tolakodott... Vele csak ez az egy csók volt, miatta sokáig nem is vágytam másikra.
A második első csókom tényleg varázslatos volt. Pár nappal a 15. születésnapom után történt, tudtam, hogy ez lesz majd, mert egy 21 éves sráccal készültem randira, aki gondoltam egy kézmegfogásnál nem áll meg. Nem is állt, de ezt cseppet sem bánom. A kocsijában ültünk, kaptam pár puszit, és megcsókolt. Ő nem olyan durva volt, hogy a nyelvével lekardozta az enyémet, hanem gyengéd, óvatos és varázslatos. Én pedig csak ösztönösen követtem. Mi soha nem beszéltünk arról, milyen vagyok ebben, pont tisztában voltam vele, hogy van min javíani, szóval mi csak csináltuk. Idővel egyre jobbnak éreztem magamat én is, és meg is jegyezte, hogy egyre jobban csókolok. (:
Szerintem is az a fontos, kivel kerül rá sor, kell a bizalom is hozzá, és akkor elrontani nem fogod, esetleg lesz hova fejlődni, de ha igazán akar valami komolyat tőled ez a fiú, pár kusza csókért nem ad fel... Sok sikert!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!