Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Közelgő első csók. Félek! (? )

:) :) :) kérdése:

Közelgő első csók. Félek! (? )

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel már sokszor álltunk nagyon közel ahhoz,hogy megcsókoljon,de én általában elforditottam a fejem,mert félek :S mindenki azt mondja,hogy majd jön magától aminek jönnie kell.De én akkor se tudom mit csináljak!Segitsetek légyszi! :S

(Ja és általában mindenki azt mondja,hogy az első csók rossz :S A tietek milyen volt,hogy történt? :))

Lehet ciki de 15L...

2013. ápr. 2. 21:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ez aranyos :) Köszönöm szépen :)
2013. ápr. 4. 12:35
 12/17 A kérdező kommentje:
Oké. Mostmár a fiú is tudja,hogy még sosem csókolóztam és nem taratja méltónak magát arra,hogy ő legyen az első csókom,mivel,szerinte az első csók fontos,és olyannal kell megtennem akibe szerelmes vagyok és akivel járok... ezt a kédést is én raktam fel: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
2013. ápr. 5. 16:51
 13/17 A kérdező kommentje:
asszem a közelben még nem lesz szükségem ezekre a tanácsokra,de azért nagyon szépen köszönöm mindenkinek :)
2013. ápr. 5. 17:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem baj az!:) Elolvastam a másik kérdésedet is és hát elég bonyolult a helyzet, szerintem nem is kell ezt erőltetni! Hidd el lesz olyan fiú, akinek te leszel a világ közepe!;) Én is nehezen találtam meg, de hidd el, hogy el fog jönni!:)

6. válaszoló voltam

2013. ápr. 5. 18:36
 15/17 anonim válasza:
Nekem tegnap volt az első csókom, és nekem nagyon jó volt!:)) Olyan jó volt...a srác már csókolózott és én eleinte elfordítottam a fejem, de akkor mondta h ne féljek...:)) már beszéltünk róla h már jó lenne, ezért nem volt tolakodó. Először én is izgultam h el fogom rontani...stb. és igazuk volt..ez jön magától:)) Nagyon jó, ne félj!:)) Lehet h csak nekem volt ilyen jó elsőre..vagy is sokaknak az első rossz, de utána rá jösz h szuper!:)) Sok szerencsét:))
2013. ápr. 6. 10:45
 16/17 A kérdező kommentje:
aranyosok vagytok,és biztos igazatok van :) köszi mindnekinek :)
2013. ápr. 6. 15:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha szereted a fiút akkor nem lesz rossz :)
2013. jún. 18. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!