Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Életem első csókja lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem első csókja lesz, hogyan kell jól csókolni?

Figyelt kérdés

Ááááááá, nagyon izgulok :)

Nem, nem akarom eltervezni minden pillanatát, mert tudom, h. nem lehet.... de...mégis... azt tudom, hogy először szájrapuszi, majd szépen kinyitjuk a szánkat, de a nyelvünkkel mit kell olyankor csinálni???? Gondolom nem a fogát nyalogatni :D

Köszi előre is! :)

Légyszi, ne legyetek bunkók és lenézőek, így is minden bajom van :D :D :D

2013. ápr. 2. 14:06
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Ja, csak pár napja ismerem egyébként, mert egy suliba járunk... ne is engedjem majd neki a csókot?? :S De ha jó lesz, és szeretném, akkor azért biztos megengedem neki :)))))
2013. ápr. 2. 14:07
 2/33 anonim ***** válasza:

Erre nem lehet készülni :) Nekem pár hete volt az első csókom, és én is elterveztem hogy na majd felkészülök, de nem lehet! Majd tényleg jön magától. Csókold a száját, de sztem úgyis a fiú fog vezetni. Ja és először enm hiszem hogy nyelves lesz. Csak olyan filmes :D

Sok sikert hozzá :D

2013. ápr. 2. 14:50
 3/33 anonim ***** válasza:
85%

Én másodszor találkoztam életemben a sráccal, mikor megcsókolt, és nem éreztem túl korainak, szóval ne aggódj.. :D

A csók jön magától, nem kell tanulni, vagy felkészülnöd belőle, de azért írok pár sort.

Mindenki máshogy csókol. Van, aki lágyan, van aki keményen. Nyelv nélkül, nyelvvel. Arra figyelj, hogy ne legyél követelőző, legyen puha az ajkad, és legyen eléggé nyitva. (mondjuk lehet, hogy sz csak nálam probléma, hogy kicsi a szám, és szinte bekapja a pasim XD)

A pasi vezet. Utánozd. Told ki a nyelved, nyalogasd az övét, körözz, csatázzatok. Ha visszahúzza, húzd vissza te is. Nyalogathatod a fogát is, ha az élvezetet okoz XD

A kezeddel karold át a nyakát, vagy tedd a derekára. De az úgy is majd szinte reflexszerűen jön. Nos nagyjából ennyi, de ha megfelelő a partner, akkor csodálatos a csók :D Sok sikert :)

2013. ápr. 2. 14:51
 4/33 A kérdező kommentje:

Köszi szépen :)))

hát.... majd tényleg jön magától... annyira izgulok, édes jó Istenem :DDD

2013. ápr. 2. 15:01
 5/33 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Ne izgulj, mert akkor nem lesz jó, nem éled úgy át, arra fogsz gondolni, hogy mi lesz, ha elrontom, úristen, szar vagyok... nekem nem volt időm ráizgulni, váratlanul ért, de így volt tökéletes :D 15/L
2013. ápr. 2. 15:23
 6/33 anonim ***** válasza:
Én meg az első vagyok és én meg ott rontottam el hogy én is ráizgultam, és emiatt lett rossz. Mert tudtam hogy na most mi következik és tiszta para voltam miatta. Na nem mondom ő jó volt, én voltam rossz :D
2013. ápr. 2. 16:19
 7/33 A kérdező kommentje:
Nyugodjatok meg, szar volt a randi, nem kicsit -.-
2013. ápr. 2. 18:57
 8/33 anonim ***** válasza:

Naaa, miért? Mi volt a baj? :S

Ha nem akarod itt, írhatsz privátot is...

Első vagyok.

2013. ápr. 2. 19:20
 9/33 anonim ***** válasza:

Vággyal, érzéssel és finoman.

Vagy most útmutató könyvet szeretnél?

2013. ápr. 2. 20:28
 10/33 A kérdező kommentje:

Igen, basszus, pont egy útmutató könyvet szeretnék, nincsen???? :S :S :S De kár...

Kedves első, majd mindjárt írok Neked, köszi! :) De most még van egy kis dolgom...

2013. ápr. 2. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!