Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első csókja lesz, hogyan kell jól csókolni?
Figyelt kérdés
Ááááááá, nagyon izgulok :)
Nem, nem akarom eltervezni minden pillanatát, mert tudom, h. nem lehet.... de...mégis... azt tudom, hogy először szájrapuszi, majd szépen kinyitjuk a szánkat, de a nyelvünkkel mit kell olyankor csinálni???? Gondolom nem a fogát nyalogatni :D
Köszi előre is! :)
Légyszi, ne legyetek bunkók és lenézőek, így is minden bajom van :D :D :D
2013. ápr. 2. 14:06
11/33 anonim válasza:
Engem is érdekel, mi történt? :D
12/33 anonim válasza:
Most mi volt a baj? Írd már meg légy szívese!
13/33 A kérdező kommentje:
A srác enyhén jó csillagzat alatt született, a pénzével akart hódítani (ill. a szülei pénzével inkább), a személyisége helyett, nálam ez meg valahogy nem nyerő :)
2013. ápr. 3. 12:21
14/33 anonim válasza:
Jó tudni, h még ilyen gondolkodású lányok is léteznek. :)
15/33 A kérdező kommentje:
A költő kérdés már csak az, hogy létezik-e olyan srác, aki önmagát mutatja fel a randin, és nem a kocsiját, meg a pénzét, meg a nagy party életét? ...
2013. ápr. 3. 13:02
16/33 anonim válasza:
én! xD de sajnos pont az a lány nem figyel erre fel, akit szeretnék, hogy felfigyeljen! :(
magyarul: nem megyek vele semmire! :(
17/33 A kérdező kommentje:
Sajnálom :/
2013. ápr. 3. 19:47
18/33 anonim válasza:
nekem is irhatsz ha lesz időd szerintem eltudlak látni egypár tanáccsal ...pasik terén elég tapasztalt vagyok.://:))
19/33 anonim válasza:
Jaja, én is ilyen vagyok! Se kocsi, se pénz! XD
20/33 A kérdező kommentje:
Srácok, nehogy azt higgyétek, hogy a pénz meg a kocsi a minden... persze, tök kényelmes volt, hogy nem kellett buszoznunk, és aranyos volt, hogy nem hagyott semmit fizetni... de ez azért édeskevés... gyúrjatok inkább a személyiségetekre, meg a külsőtökre, mert azon is lehet ám változtatni, ha nem tetszik valami :)
2013. ápr. 4. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!