Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akartam csókolni az első randin, erre kaptam egy csípős taslit. Igaza volt?
Figyelt kérdés
31 éves pasi vagyok a csaj meg 24 volt és pofonvágott amiért meg akartam csókolni. Te jártál már így? Jogos volt a lány részéről? Tökre égtem, mert éreztem, hogy piros az arcomon a POFON NYOMA.2011. júl. 22. 20:23
2/15 anonim válasza:
Nem volt igaza. Számtalan normális módja van, hogy a tudatodra adja, ha nem áll még készen a csókra. Ez nem gondolom, hogy jogos és indokolt lett volna. Ha már ezt is megszégyenítéssel oldja meg, szerintem a jövőbe ne várj tőle sok jóra. Ezt mindenképpen vedd számításba, mielőtt még egyszer randira hívnád.
3/15 anonim válasza:
A pofon azért durva, de az, hogy még nem akarta, jogos. Ha tolakodó voltál nagyon, akkor a pofon is jogos. Ennyiből nem lehet megítélni, most lehet hogy sokmindent kihagytál, vagy valami aprócska részletet nem említessz meg, ami rögtön megváltoztatná az álláspontot, de ennyi alapján úgy félig jogos.
4/15 anonim válasza:
Nem volt igaza, de azért ezt megnéztem volna :DDDDDDDDD
Bocs, de ez látványként azért odabasz :D
22/L
5/15 anonim válasza:
Hülye a csaj, örülj h nem jött össze veled! Normálisan is el lehet mondani, ha nem tetszel neki.
6/15 anonim válasza:
Hát elég lett volna ha ellök finoman magától.vagy elforditja az arcát...Nagyon szar lehetett, pláne hogy ő sokkal fiatalabb mint te, én egy ilyen után nem is próbálkoznák többet, legalábbis sokkal óvatosabb lennék a nökkel.Te már felnött férfi vagy, családod lehetne(vagy lehet van és ő ezt tudta)...szóval nekem nagyon gáz lenne ha egz 7 évvel fiatalabb csaj igy leégessen.
7/15 anonim válasza:
Ilyet szerintem csak bunkó hülye p*csák csinálnak, akik a tv-sorozatokból veszik ezt a pofozkodást. Meg lehetett volna ezt oldani kulturáltabban. Ne várj tőle sok jót.
8/15 Matee96 válasza:
legközelebb visszakézből úgy tenyereld taknyán h megforduljon benne a gondolkodási menet;)
9/15 anonim válasza:
Jogos volt!
És örülj, hogy ennyivel megúsztad!
Első randin mégis hogy gondoltad?
Rohadnál meg!
10/15 anonim válasza:
jézusom..én nem akarnék vele második randit a helyedben..
én soha nem vágnék pofon senkit,mert kulturált emberi lénynek tartom a másikat...ez csak akkor történhet meg,ha többször a tudtára hozom,hogy hagyjon békén és mégis rámmászik..
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!