Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menétek? Hova vinétek a lányt első randira? És Szerintetek meg lehet csokolni őt a randi végén? Vegyek neki valami ajándékot? Előre is kőszi a válaszokat: Hűlyeségektől kiméljetek! Sziasztok én 18 ő 17
utcán sima séta
simán meglehet csókolni de csak akkor ha látod hogy mélyen már többször a szemedbe nézett
ne vegyél neki semmit
17:32
"Vidd el moziba."
Első randin ne vidd moziba! Hülyeség, ne hallgass rá! Első randin dumálni kell, a mozi nem erre való! :)
Legszívesebben ágyba vinném :D.
Komolyan: Igen az ajándék jó! látja hogy komolyan veszed.
Pici ajándék pár száz forintért. Csoki, virág, plüssmaci.
Végig légy figyelmes vele, figyelj rá. A kezét megfoghatod átkarolhatod bátran. A csókot meg adhatsz örülni fog neki :).
Én Bp-i vok. Így mivel most hideg van pláza mozi utána enni valamit. Korizás. A második randira meg gyűjthetsz 5letet abból amiket megtudtad hogy szertecsinálni.
HA egy lány elmegy veled randizni akkor már benne van ,hogy tetszel neki. Ilyenkor fiúként nem szabad bizonytalankodni :). rem segítettem
Petrik
Menjetek el valami kiállításra. Folyamatosan lesz téma, és valszeg többet megtudsz róla, mint egy moziban. + el lesz ájulva, hogy milyen intelligens vagy :D
Ha minden jól megy, simán belefér a csók
20:07 :
én személyszerint a kiállítást elkerülnél ha csak ő nincs oda ezért a dolgokért...
sétáljatok üljetek be egy csendesebb helyre igyatok valami jó meleget legyen az kávé,forraltbor vagy valami ilyen hidegben jól fog esni mindkettőtöknek. ajándék szerinem nem egy rossz ötlet és igaza van az előttem szólónak csoki,virág,vmi plüss szar :) (virágra ilyen időben én nem szavaznék de szerintem az a legkedvesebb :) )
sok sikert!
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!