Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Életem első csókja lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem első csókja lesz, hogyan kell jól csókolni?

Figyelt kérdés

Ááááááá, nagyon izgulok :)

Nem, nem akarom eltervezni minden pillanatát, mert tudom, h. nem lehet.... de...mégis... azt tudom, hogy először szájrapuszi, majd szépen kinyitjuk a szánkat, de a nyelvünkkel mit kell olyankor csinálni???? Gondolom nem a fogát nyalogatni :D

Köszi előre is! :)

Légyszi, ne legyetek bunkók és lenézőek, így is minden bajom van :D :D :D

2013. ápr. 2. 14:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
én mindig adom magam a hülyeségeimmel :) utolsó dolog lenne pénzel próbálkozni :D
2013. ápr. 5. 17:24
 22/33 A kérdező kommentje:

Helyeshelyeshelyeshelyeshelyes :)

Csak vigyázz, mert a jóból is megárt a sok, azért komolyság is legyen benned 1-2 csepp :)

2013. ápr. 5. 20:36
 23/33 anonim ***** válasza:
elegem van a randikból -.-"
2013. ápr. 6. 17:42
 24/33 A kérdező kommentje:
No, sikertelen hadjárat? :)
2013. ápr. 6. 18:47
 25/33 anonim ***** válasza:
nem igaz, hogy nincs egy olyan lány aki nem akarok nagyot mondani, tűrhetően néz ki, és lehet vele beszélgetni, nem egy elkényesztetett kis csitri, hanem életképes okos satöbbi :@
2013. ápr. 7. 16:05
 26/33 A kérdező kommentje:

Nyugi már :)

Attól, hogy mérgelődsz, még nem lesz több normális lány a Földön :D Inkább imádkozz (Istenhez/univerzumhoz/Buddhához/a szerencséhez/), hogy utadba kerüljön egy ;)

2013. ápr. 7. 16:31
 27/33 anonim ***** válasza:
A vallás az olaj a tűzre... :D
2013. ápr. 7. 16:56
 28/33 anonim ***** válasza:
De olyan rossz érzés egy érzelmes kapcsolatot követő már több mint 1 éve egyedül lenni, látni, hogy mások csókolóznak... kézen fogva mennek...
2013. ápr. 7. 16:58
 29/33 A kérdező kommentje:
Ugyan :) Ha csak nem 75 éves vagy, akkor még előtted az élet.... :D
2013. ápr. 7. 17:18
 30/33 anonim ***** válasza:
18 leszek, de már nem bírom...
2013. ápr. 7. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!