Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek első randin a lányok hány százaléka ellenkezne, ha meg akarnám csókolni?
Csúnya fiú vagyok, húgoméktól kezdve még pár szép lány is megmondta már, meg én is látom, amit látok, szóval tudom hányadán állok. Nos, eddig 4 különböző lánnyal randiztam, de ebből az első háromnál nem mertem semmit sem lépni, szóval ezt megunva, hogy az egész csak baráti beszélgetésekből szólt és közben végig mindig azt éreztem, hogy fúj, de ronda lehetek, tuti ennek a lánynak sem jöttem be, úgyhogy hagytam is őket, utána, de ezt most lényegtelen. Viszont a negyediken a csajt megcsókoltam és nem ellenkezett, ráadásul rájöttem, hogy mindig azt csinálja, amit én mondok, vagyis könnyen irányítható, vagy csak nem mer ellenkezni? De most már pettingeltem is vele, de kicsit ellenkezett itt már, viszont rájöttem azért, mert még szűz és félt, hogy meg akarnámd már dugni egyből.
Szóval ritka ronda fiútársaimnak üzenem, hogy azért nekünk is akad néha lány, még ha keményen és több évnyi kesernyes, kitartó próbálkozás is kell hozzá, na meg nem is egy szépségről van szó, természetesen. Gondolom egy szép lány ellenkezne, elutasítana, ha megakarnám csókolni, bár még nem teszteltem. Szóval egy csúnyácska lánnyal sikeres voltam, kérdés, hogy vajon a lányok hány százaléka értékelné a tökösségemet, azt, hogy merek lépni és nem félek az elutasítástól sem?
Tuti megkapod a Hősök Érdemérmét,mert ilyen nagy szíved volt.
Korán kezded az érzelem mentes kapcsolatokat,hadd gratuláljak!Remélem a többi kis csipsz*ros porbafingó tizenéves is pont ilyen,mint Te!
Remélem Decemberben tényleg vége a világnak,mert egyre ostobábbak az emberek.
Hadd írjak még le valamit:
Volt egyszer egy "csúnya" fiú,de senkit sem érdekelt a külseje,mert arany szíve volt.
Na ez pont nem te vagy.
Növessz szívet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!