13 évesen "elfogadható" az első nyelves csók?
Sok válaszban olvasom,hogy 13 évesen volt az első.Nos az én lányom most ennyi.És ebben a korban elfogadható ez?Nektek mikor volt az első?13 évesen meddig szoknak elmenni?Bocsi,de a lányom nem rég került hozzám,mert az apjával volt évekig és tapasztalatlan vagyok.
32N
Szia!
Én 17 éves voltam. Ha hallgatnék másokra, akkor ez elítélendő lenne és el kellene ásnom magam, de nekem akkor volt jó, és akkor jött el az ideje - és nem is bánom.
Ez nem lehet korfüggő egyébként, van, aki 13 éves korában már érett rá, és van olyan, mint én, hogy csak később. Szerintem érdemes várni vele, de nem dől össze a világ egy csóktól.
L/20
Köszönöm a válaszokat!
Szerintetek,hogy kezdjek bele ebbe a felvilágosítás dologba?
Annyira kínosan érzem itt a buta kérdéseimmel,biztosan azt hiszitek,hogy nem értek a saját lányomhoz stb..
Sajnos a válásomkor én pszichés beteg lettem és a férjemnek ítélték a 2 éves lányunkat.És most az apja meghalt....
Na mindegy is csak nem szeretném,ha valami mást gondolnátok ezért éreztem jónak elmondani:)
2. vagyok...
Nem tudom, találkoztatok-e az elmúlt években, tartottátok-e a kapcsolatot. Próbálj meg barátkozóan közeledni a témához, ne támadd le azzal, hogy "Kislányom, megtiltom" - miközben szegény azt sem tudja, hogy miről van szó.
Hagyd, hogy élje a saját életét, de közben figyelj is rá, hogy ezt jó úton tegye, és ha olyan a kapcsolatotok, akkor akár elő sem kell hoznod a témát, mert kérdez magától, és ha erre alapoztok, akkor be fogja jelenteni azt is, hogy valakivel csókolózott.
Szerintem 13 évesen ennél nem mennek tovább - bár vannak kivételek -, a lényeg, hogy bízz benne.
Köszönöm!Szoktunk találkozni,bár sokáig nem Magyarországon éltek,de akkor is tartottuk a kapcsolatot.
Holnap neki látok,de eléggé tartok tőle.Nem nagyon szeretném kellemetlen helyzetbe hozni,se őt se magamat.
én 12 évesen smacitam először...
13/f
Oké:)
Köszi a választ.
Én 11 voltam: Most 31 vagyok.
És nem történt semmi tragédia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!