Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 évesen "elfogadható" az...

13 évesen "elfogadható" az első nyelves csók?

Figyelt kérdés

Sok válaszban olvasom,hogy 13 évesen volt az első.Nos az én lányom most ennyi.És ebben a korban elfogadható ez?Nektek mikor volt az első?13 évesen meddig szoknak elmenni?Bocsi,de a lányom nem rég került hozzám,mert az apjával volt évekig és tapasztalatlan vagyok.

32N

2010. júl. 27. 19:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Igen, semmi gond nincs vele. Én 14 voltam, és addigra már sokan túl voltak rajta. És ez lassan 20 éve volt. :) Sajnos a fiatalok elég hamar eljutnak a szexig, átlagban 14-16 évesen az első szexuális kapcsolatig is. Egyre korábban sajnos. A csók teljesen ok, de most kell vele sokat beszélgetni, hogy milyen veszélyei lehetnek, ha tovább is mennek, és hogy nem kell a többiek mintáját követni feltétlenül.
2010. júl. 27. 19:32
 2/26 anonim válasza:
95%

Szia!

Én 17 éves voltam. Ha hallgatnék másokra, akkor ez elítélendő lenne és el kellene ásnom magam, de nekem akkor volt jó, és akkor jött el az ideje - és nem is bánom.

Ez nem lehet korfüggő egyébként, van, aki 13 éves korában már érett rá, és van olyan, mint én, hogy csak később. Szerintem érdemes várni vele, de nem dől össze a világ egy csóktól.

L/20

2010. júl. 27. 19:37
 3/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintetek,hogy kezdjek bele ebbe a felvilágosítás dologba?

Annyira kínosan érzem itt a buta kérdéseimmel,biztosan azt hiszitek,hogy nem értek a saját lányomhoz stb..

Sajnos a válásomkor én pszichés beteg lettem és a férjemnek ítélték a 2 éves lányunkat.És most az apja meghalt....

Na mindegy is csak nem szeretném,ha valami mást gondolnátok ezért éreztem jónak elmondani:)

2010. júl. 27. 19:40
 4/26 anonim válasza:
92%

2. vagyok...

Nem tudom, találkoztatok-e az elmúlt években, tartottátok-e a kapcsolatot. Próbálj meg barátkozóan közeledni a témához, ne támadd le azzal, hogy "Kislányom, megtiltom" - miközben szegény azt sem tudja, hogy miről van szó.

Hagyd, hogy élje a saját életét, de közben figyelj is rá, hogy ezt jó úton tegye, és ha olyan a kapcsolatotok, akkor akár elő sem kell hoznod a témát, mert kérdez magától, és ha erre alapoztok, akkor be fogja jelenteni azt is, hogy valakivel csókolózott.

Szerintem 13 évesen ennél nem mennek tovább - bár vannak kivételek -, a lényeg, hogy bízz benne.

2010. júl. 27. 19:45
 5/26 anonim ***** válasza:
70%
Igen, nagyon kínos a felvilágosítás, de meg kell tenni, mert biztosan már sok mindent tud, de sok mindent tutira nem! Legyél teljesen őszinte, mesélj a te élményeidről, első szexuális tapasztalatodról, a férfiakról, hogy nem azzal tud megtartani vagy megszerezni majd egy pasit, ha lefekszik vele. Beszélgess vele, legyél nyitott az ő véleményére is, néha nehéz már 13 éves szemmel nézni a dolgokat. És mesélnék neki a szexről, mert a lányok többsége, akik túl hamar belemennek a szexbe, nem is tudják milyennek kellene lennie, és az orális szexet nem tartják nagy dolognak, lassan a csók kategóriájába kerül, ami durva. Keress erről riportokat cikkeket esetleg, sok foglalkozik mostanában a fiatalok szexuális életével, és beszélgessetek erről, hogy mit gondol a hallottakról, van-e kérdése esetleg valamivel kapcsolatban.
2010. júl. 27. 19:46
 6/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Szoktunk találkozni,bár sokáig nem Magyarországon éltek,de akkor is tartottuk a kapcsolatot.

Holnap neki látok,de eléggé tartok tőle.Nem nagyon szeretném kellemetlen helyzetbe hozni,se őt se magamat.

2010. júl. 27. 19:51
 7/26 anonim ***** válasza:
47%

én 12 évesen smacitam először...

13/f

2010. júl. 27. 19:56
 8/26 A kérdező kommentje:

Oké:)

Köszi a választ.

2010. júl. 27. 20:08
 9/26 anonim ***** válasza:
38%

én is 13 voltam

most már 28 L

2010. júl. 27. 20:14
 10/26 anonim válasza:
32%

Én 11 voltam: Most 31 vagyok.

És nem történt semmi tragédia...

2010. júl. 28. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!