Sok válaszban olvasom,hogy 13 évesen volt az első.Nos az én lányom most ennyi.És ebben a korban elfogadható ez?Nektek mikor volt az első?13 évesen meddig szoknak elmenni?Bocsi,de a lányom nem rég került hozzám,mert az apjával volt évekig és tapasztalatlan vagyok.
Lassan 14 éves vagyok (január), lány. Még nem csókolóztam és úgy vettem észre, h sokan akarnának velem illetve tőlem valamit. De, én ezt nem viszonzom azért hogy menőbb- "ismertebb" legyek. Semmi értelme. Ha én is úgy érzem hogy szeretem az illetőtn akkor engedem. Többnek nézek ki, aminek előnyei igen csekélyek. Sokan leszólítanak, pedig nem öltözködök kirívóan, nem sminkelem magam. A lányodnak mondd el a te tapasztalataid, vagy ha van időd írj neki egy kis könyvecskét. Ha kedve van hozzá elolvassa, ha úgy gondolja ő már sokat tud, akkor beszélj vele. Óvatosan, először ne nagyon erről a témáról,hanem h milyen a suli, tetszik-e valaki?...
2010. dec. 22. 12:55
22/26 anonim válasza:
én 15 voltam. a felvilágosításról meg h tényleg barátkozóan, és még 1 tipp, h sztem tök jo ha együtt olvassa anya-lánya az IM-et. abba is van 1-2 ilyen felvilágosítós dolog, aztán utána arrol is beszélhettek. :) 15/L
2010. dec. 22. 18:04
23/26 anonim válasza:
14... :D 1 éves együtt vagyok az illetővel :)
és csak akkor történik meg 14 éves korban a szex, ha a szülő szarik a gyerekére, már bocsánat. Én legalábbis kibírom még egy jó darabig...és semmit nem vesztek vele. Nincs abba semmi jó, hogy 13-14 évesen elkezdi aztán ráun 1-2 év múlva és kész mondhatja hogy túl van mindenen?! Azokról nem is beszélek akik 15 évesen abortuszon vannak..csak mert "gumiba szexelni olyan érzés mint zokniba fürdeni..." és ez nemvicc. MEGTÖRTÉNT. :S
Egyet értek nem hajt a tatár!Utána meg csak megbánná az ember...a Szűzeség meg csak egyszer adatik meg az életben..Én úgy tartom személy szerint majd ha eljön az ideje egy embernek aki igazán szeret és én is szeretem madj azé az emberé lehet a szűzeségem:$
Nem érdekel ha mások ezért kirhögnek...nem akarom a szűzeségem elveszteni 15-16 évesen, majd később megbánni az egésszet....L/14
2010. dec. 22. 19:17
24/26 anonim válasza:
12 voltam ... még élek .
14/F
2010. dec. 23. 20:17
25/26 anonim válasza:
13 évesen elfogadható az anális szex?
2010. dec. 23. 20:21
26/26 anonim válasza:
Semmi visszafordíthatatlan nem történik, ha szereti tényleg és nem csak azért jött össze vele mert mindenki másnak is van már, akkor abszolút nem az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!