Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 évesen "elfogadható" az...

13 évesen "elfogadható" az első nyelves csók?

Figyelt kérdés

Sok válaszban olvasom,hogy 13 évesen volt az első.Nos az én lányom most ennyi.És ebben a korban elfogadható ez?Nektek mikor volt az első?13 évesen meddig szoknak elmenni?Bocsi,de a lányom nem rég került hozzám,mert az apjával volt évekig és tapasztalatlan vagyok.

32N

2010. júl. 27. 19:26
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
25%

Nekem 13 évesen volt és nyelves.

13/f :D

2010. júl. 29. 12:08
 12/26 anonim ***** válasza:

14... :D 1 éves együtt vagyok az illetővel :)

és csak akkor történik meg 14 éves korban a szex, ha a szülő szarik a gyerekére, már bocsánat. Én legalábbis kibírom még egy jó darabig...és semmit nem vesztek vele. Nincs abba semmi jó, hogy 13-14 évesen elkezdi aztán ráun 1-2 év múlva és kész mondhatja hogy túl van mindenen?! Azokról nem is beszélek akik 15 évesen abortuszon vannak..csak mert "gumiba szexelni olyan érzés mint zokniba fürdeni..." és ez nemvicc. MEGTÖRTÉNT. :S

2010. júl. 29. 21:10
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!Én is így gondolom,hogy csak azokkal történik meg túl korán,akikkel nem foglalkoznak a szülők.

Egyébként jól gondolkozol ezzel kapcsolatba,az lenne a jó,ha minden 13-14 éves így látná a helyzetet.

2010. júl. 30. 11:48
 14/26 anonim ***** válasza:
61%
14/L vok. igen szerintem elfogadható nekem is ekorban volt, de 1-2 tippet adnék ha nem gond (ne szóljatok le h az én koromban minek osztok tipeket de én így látom) a felvilágositást sose úgykezd, h most elmondom neki az egészet mert a gyerek is elég kinosan fogja magát érezni. Mindig finoman, de határozottan. És sose hangsujozd a tiltást mert tapasztalatból mondom h ebben a korban h ha valamitől tiltanak az még vonzóbb lesz. Remélem hamar belejössz az anyásdiba (és rem. nem gond, h tegezlek de így neten nem nagyon szeretnék magázgatni) Sok szerencsét és figyelj nagyon oda a lányodra mert ilyenkor a legnehezebb alapból a kor miatt a gyerekeknek mm ez a 13. év. Vagy lehet h csak nekem volt az :O
2010. júl. 30. 23:43
 15/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Örülök,hogy leírtad,mert jobb ha egy korabeli ír,aki átélte.

Nem baj,hogy tegezel,jobban is szeretem ha tegeznek:)

Tiltani,nem tiltok neki semmit,bízom benne,hogy a legjobb döntéseit hozza az életbe.

2010. júl. 31. 10:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

14 voltam, első szex 15, ami talán kicsit korai volt...

most 22 vagyok

én úgy kezdeném a felvilágosítást barátságos kérdésekkel pl.

hogy állsz a pasikkal? van már barátod? tetszik valaki? és mikor szoktatok találkozni? honnan ismered? ilyesmik... ha olyan barátságos a hangulat, el fogja mondani ha van valami... ha meg tagadni próbál egyből lebukik, zavarbajön..látszik az az emberen h aztse tudja mit mondjon mert rejteget valamit.

a többi attól függ mennyire érett a csajszi.. ha eszébe sem jutott ilyesmi akkor meglepődik, ha rég tud már mindent akkor meg unott képet vág.. kb ennyi a tanácsom. sok sikert:)

2010. aug. 1. 07:06
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2010. aug. 1. 10:29
 18/26 anonim ***** válasza:
43%
én 11 vtam,13 vok :) semmi extra,még élek :D
2010. aug. 8. 12:56
 19/26 NodameCantabile válasza:
79%
az a mai lányokhoz képest már nagyon szép teljesítmény :)
2010. aug. 26. 14:57
 20/26 anonim ***** válasza:
10%

13 voltam én is, de nem a pasimmal volt, hanem fogadásból. [én bele voltam zúgva a fiúba]. és megbántam. mert első fogadásból? ne már...

amúgy szerintem oké. semmi gond sincs ezzel a korral. ha nem tetszik neki, nem csinálja/próbálja kerülni.:)

14/L

2010. aug. 28. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!