13 évesen "elfogadható" az első nyelves csók?
Sok válaszban olvasom,hogy 13 évesen volt az első.Nos az én lányom most ennyi.És ebben a korban elfogadható ez?Nektek mikor volt az első?13 évesen meddig szoknak elmenni?Bocsi,de a lányom nem rég került hozzám,mert az apjával volt évekig és tapasztalatlan vagyok.
32N
Nekem 13 évesen volt és nyelves.
13/f :D
14... :D 1 éves együtt vagyok az illetővel :)
és csak akkor történik meg 14 éves korban a szex, ha a szülő szarik a gyerekére, már bocsánat. Én legalábbis kibírom még egy jó darabig...és semmit nem vesztek vele. Nincs abba semmi jó, hogy 13-14 évesen elkezdi aztán ráun 1-2 év múlva és kész mondhatja hogy túl van mindenen?! Azokról nem is beszélek akik 15 évesen abortuszon vannak..csak mert "gumiba szexelni olyan érzés mint zokniba fürdeni..." és ez nemvicc. MEGTÖRTÉNT. :S
Köszi a választ!Én is így gondolom,hogy csak azokkal történik meg túl korán,akikkel nem foglalkoznak a szülők.
Egyébként jól gondolkozol ezzel kapcsolatba,az lenne a jó,ha minden 13-14 éves így látná a helyzetet.
Köszönöm!Örülök,hogy leírtad,mert jobb ha egy korabeli ír,aki átélte.
Nem baj,hogy tegezel,jobban is szeretem ha tegeznek:)
Tiltani,nem tiltok neki semmit,bízom benne,hogy a legjobb döntéseit hozza az életbe.
14 voltam, első szex 15, ami talán kicsit korai volt...
most 22 vagyok
én úgy kezdeném a felvilágosítást barátságos kérdésekkel pl.
hogy állsz a pasikkal? van már barátod? tetszik valaki? és mikor szoktatok találkozni? honnan ismered? ilyesmik... ha olyan barátságos a hangulat, el fogja mondani ha van valami... ha meg tagadni próbál egyből lebukik, zavarbajön..látszik az az emberen h aztse tudja mit mondjon mert rejteget valamit.
a többi attól függ mennyire érett a csajszi.. ha eszébe sem jutott ilyesmi akkor meglepődik, ha rég tud már mindent akkor meg unott képet vág.. kb ennyi a tanácsom. sok sikert:)
13 voltam én is, de nem a pasimmal volt, hanem fogadásból. [én bele voltam zúgva a fiúba]. és megbántam. mert első fogadásból? ne már...
amúgy szerintem oké. semmi gond sincs ezzel a korral. ha nem tetszik neki, nem csinálja/próbálja kerülni.:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!