Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Nagyon félek a 7. osztálytól,...

Nagyon félek a 7. osztálytól, veletek is volt így? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval most 6.-os vagyok. Eddig az 5.-től féltem, most pedig a 7.-től. 1. azért mert egy évvel közelebb leszek a 8.-hoz, az meg nem jó, mert akkor van a felvételi. A gimi első éve sem jó, mert mindenki új, hiányozni fognak a volt oszt.társaim, és maga az egész környezet.Meg lesz 2 új nagyon nehéz tantárgy: fizika, kémia. Ti is így voltatok? Előre köszi az értelmes válaszokat!

2013. máj. 9. 15:46
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

18:55:

Ha a hetedik ennyire nehezen megy mi a franc lesz veled gimiben?:D

2013. máj. 12. 13:42
 32/50 anonim ***** válasza:
Én is most 6.-os vagyok, és egyáltalán nem félek..a nyolcadiktól annál inkább.
2013. máj. 12. 17:31
 33/50 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem. Én most vagyok hetedikes és alig várom már a középiskolát. egyáltalán nem nehéz egyik tantárgy se csak tanulni kell. (bár én speciel nem szeretem a fizikát). Pozitívan álltam hozzá hogy: Ez sokkal jobb lesz mint a hatodik" és úgy is lett. Hozzáállás kérdése szerintem :)
2013. máj. 12. 19:27
 34/50 anonim ***** válasza:
Ne félj! Nem harap, kémiából az első félévben nincs semmi ördöngősség.. csak majd év vége fele.. ( de akkor meg már a tanár is tudja hogy itt a nyár és a diákot nem érdekli aza anyag ( magamról tapasztalom.. :) kitűnő voltam és sztem leszek is év végén. ) ) fizikához a józan paraszti ész is "elég" pl.: az erőknél.. :) remélem elégedett vagy a válaszommal ! :D 13/L Petra
2013. máj. 15. 18:16
 35/50 anonim válasza:
Én most vagyok hetedikes és én 6 osztályos gimibe mentem. A felvételi szerintem nem volt nehéz pedig semmit se készültem rá mert nem akartam gimibe menni csak azt mondta mindenki hogy ha már felvettek muszáj lesz gimibe menni. A hetediktől nem kell félni nem olyan nehéz a kémia meg a fizika ha figyelsz órán akkor meg nem is kell sokat tanulni. Attól ne félj hogy majd hiányozni fog a régi osztály. Nekem is hiányzik de nagyon sokszor szoktam velük találkozni úgyhogy ez nem vészes.
2013. máj. 16. 19:23
 36/50 anonim válasza:
Nem kell félni. Én is azt hittem hogy szörnyű lesz, nehéz meg vért fogok izzadni mire bemagolom. A fizika nekem kicsit nehezebben megy de ha megakarom tanulni, akkor meg is tudom. Szerintem ez nálad is így lesz. A kémia meg azt hittem róla hogy az lesz a legalja és közben, imádom. Nagyon jó, nem nehéz. Szerintem szeretni fogod. :)
2013. máj. 16. 22:38
 37/50 anonim válasza:

én is tökre féltem a kémiától , de persze 50%a tanártól is de aztán semmi nem volt tanulsz rá és órán figyelsz simán megy minden ,

Az én sulimban már 6.-tól volt fizika :DD és az is könnyű úgy hogy ne félj !!!

2013. máj. 23. 16:03
 38/50 anonim válasza:
Semmi okod félni. én most fejezembe a hetediket és nekünk is mondtákk h milyen nehéz lesz meg minden... SZERINTEM könnyebb volt mint a hatodik pedig akkor is nagyon jók vooltak a jegyejim és most is szuper lett :)
2013. máj. 24. 19:55
 39/50 anonim ***** válasza:
Én a 8.-tól félek. Mostmár el kéne végeznem, lassan 20 leszek...
2013. máj. 26. 17:00
 40/50 anonim válasza:
nem nehéz a fizika ha jól megy a matek a kémia is egész érthető.egyépként emberfüggő mert én egyenesen várom a gimit.ki nem állhatom az osztálytársaim nagy részét ;DD
2013. máj. 26. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!