Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Nagyon félek a 7. osztálytól,...

Nagyon félek a 7. osztálytól, veletek is volt így? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval most 6.-os vagyok. Eddig az 5.-től féltem, most pedig a 7.-től. 1. azért mert egy évvel közelebb leszek a 8.-hoz, az meg nem jó, mert akkor van a felvételi. A gimi első éve sem jó, mert mindenki új, hiányozni fognak a volt oszt.társaim, és maga az egész környezet.Meg lesz 2 új nagyon nehéz tantárgy: fizika, kémia. Ti is így voltatok? Előre köszi az értelmes válaszokat!

2013. máj. 9. 15:46
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
32%
Micsoda problémák...esetleg 4-es leszel belőlük...hát mindjárt megsajnállak. :D
2013. máj. 10. 17:06
 22/50 anonim ***** válasza:
25%

Hát husikám le fognak pontozni,de nem érdekel,akkor is leírom a véleményemet.

Cicukám félhetsz is a 7.-től.Hetedikes vagyok,és valami nagyon szar az egész.Mindenből ötös vagyok ugyan,van 4 négyesem,és most földrajból hármasra állok,és csak úgy teperek,hogy meglegyen a négyes. Földrajz brutálisan szar! Minden kontinensnek az ásványkincsét meg kell jegyezni stbstb. Kémiából kémiai egyenletrendezés,elektronok,protonok,bázis,lúgos kémhatás univerzál indikátor,lakmusz indikátor stbstbstb.

Fizikából a fizikai törvények. Newton első,második,harmadik törvénye,pascal törvénye stbstb. Biosz könnyű. Ennyi lenne,sok sikert!;))

2013. máj. 10. 18:55
 23/50 anonim válasza:
Nem kell félni én is nagyon féltem de hidd el nem lesz semmi baj!!
2013. máj. 10. 19:50
 24/50 anonim ***** válasza:

Én is paráztam ennyi idősen, de én azért, mert új általánosba mentem... Sok hülye kis cafka közé. Most egy gimi szintű szakközépbe járok (ha akkor nem váltok sulit, tuti nem jutok be), nagyon szeretem és soha nem mennék vissza általánosba. Max alsóba. Nem kell parázni, a kémia nehezebb szerintem, mint a fizika, de nem szerettem egyiket sem. A biológia is 7-be jön be, nem? Nekünk akkor vált szét a természetismeret két részre: biológia és földrajz. No, de mindegy is, felesleges emiatt görcsölni, inkább emlékeket gyűjts, mint rossz tapasztalatot. :) A felvételi meg nem lesz nagy cucc, gondolj majd rá, hogy nem csak te vagy akkor olyan helyzetben, rajztad kívül még több ezer diák az országban.

17L

2013. máj. 10. 22:43
 25/50 anonim ***** válasza:
Jézus, azért ne parázzátok már túl a 7. osztályos fizikát, mintha minimum egyetemen lennétek... És akkor a gimiben mihez kezdtek majd?
2013. máj. 10. 22:58
 26/50 anonim válasza:

Figyelj:)

én most nyolcadikos vagyok, és én is rettenetesen féltem a 7.-től meg minden új osztálytól..:D A hetedikkel csak annyi a baj,hogy szerintem nagyon nehéz.A nyolcadik pedig..hidd el, 80% hogy addigra már megutálod az osztálytársaidat és alig várod hogy elballaghass tőlük,akármennyire is jóban voltatok.Persze nekem is hiányozni fognak.De ez az élet rendje:)Én nem félek a középiskola első évétől.najó..de de..:D csak jó lesz:)

2013. máj. 11. 11:13
 27/50 anonim ***** válasza:
0%
Dee cuki vagy nemkel félned tekis mano jolesz meglátid és a gimitölse féj :) hagindolod irj ütenetet és dumálhatunk 15/F
2013. máj. 11. 13:35
 28/50 anonim ***** válasza:

De cuki vagy. (:

Most vagyok nyolcadikos, egyedül a fizika az, ami tanulósabb (legalábbis nekem, nagyon szigorú a tanárunk). Biológia, kémia hozható 5-ösre óra előtti átnézéssel, ha órán figyeltél és vagy egy csöppnyi logikád. Egyébként nem értem mitől félsz, nem lesz új osztályközösséged, lehet, hogy új tanáraid se....

Bár én is tartottam egy kicsit a kémiától, mert nekem mindig mondogatták, hogy milyen nehéz. Azóta gyakorlatilag nulla tanulással színötös vagyok belőle. :D

Nyugalom.....a hetedik osztály kész sétagalopp.

2013. máj. 11. 20:42
 29/50 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 7.es nekünk most jött be a fizika,kémia. Hááát én mondjuk rontottam(azért is mert felvettek egy csomó s.ggfej tannárt,akik nevetségesek xD) HÀT a mi osztályunkba főleg mi lányok elégé depressziosak vagyunk. Mindenki fél a jövő évtől stb. De van pozitívum is. Pl minket most vontak össze az á sokkal és mi vagyunk a leghülyébb osztály xD. Ne paráz, nyugi

14/l

2013. máj. 11. 20:56
 30/50 anonim ***** válasza:

Hát nekem a fizika nehezebb volt, mint a kémia :) 7.-ben fizikából 3-as voltam, kémiából 4-es. 8.-ban fizikából és kémiából is 2-es :D bár nem tanultam, szóval az én hibám. 9.-ben fizikából 2-es, kémiából 3-as. Most 10.-ben fizikából ugyancsak 2-es (de már nincs tovább, hála istennek) kémiából lehet még az 5-ös is meg lesz.

Szerintem elég nehéz mindkettő, főleg tanulás nélkül, de a fizikát mai napig nem értem, pedig amúgy nem vagyok rossz tanuló :(

16/l

2013. máj. 12. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!