Félek, hogy csók is lesz. Mit csinálják?
Figyelt kérdés
Hétvégén hivatalos vagyok egy randira. De félek,hogy mi van ha csók is lesz?! Még sose csókolóztam. Nem akarok szerencsétlenkedni. :( 16 éves vagyok. Tudom,hogy gáz de hát na..2013. ápr. 18. 16:28
1/4 anonim válasza:
Először is: egyáltalán nem gáz, hogy 16 évesen még nem csókolóztál.
Másodszor: tudom, hogy közhelynek tűnik, de hidd el minden jön majd magától. Erre egyébként sem lehet hogy gyakorolni:)
Próbáld átvenni a fiú ritmusát, esetleg hagyd, hogy ő irányítsa a dolgot. Hidd el senki nem születik csókkirályként, de elég hamar bele tud jönni az ember. A második-harmadik alkalommal már nem lesz benned görcs emiatt.
2/4 anonim válasza:
Nem tudsz előtte gyakorolni, de annyira természetes lesz, majd meglátod! :) Ne parázz nagyon! :) Kis izgalom belefér, de ne legyél ideges! :) őstehetség vagy, majd meglátod! :) N29
3/4 anonim válasza:
Nem gáz, én se csókolóztam még, igaz fiatalabb vagyok. De úgyse lesz ciki, ha esetleg úgy érzed, mégsem ment annyira jól, simán el lehet poénkodni a dolgot, meg aranyossá tenni. :) Később azt is felhozhatod neki, hogy neked ez vol az első.. Ha olyan a srác, úgyis megfogja érteni. :)))
4/4 anonim válasza:
Dehogy gáz,ne butáskodj már. Menni fog az magától,hidd el!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!