Nagyon félek a 7. osztálytól, veletek is volt így? (többi lent)
Bárcsak én is 7ikbe mennék, milyen jó életem lenne : ) Addig örülj, amíg nem érettségire készülsz : D Anno én is nagyon paráztam a kémiától meg a fizikától, mostanság meg fingom sincs mit tanultam 7ikbe ; )
18/F
Én nem féltem a hetediktől,de aztán hetedik osztály első hónapjában valamikor elkezdtem félni..mert megismertem a fizikát meg a kémiát.Borzasztó volt a hetedik osztály,de nekem azt szokta mondani a matektanárom,hogy:"ne ma 'sírj',mert holnap nehezebb lesz" (a sírást úgy értette,hogy nyafogás)..mert ugye szoktuk mondani néha,hogy nehéz az anyag.És aztán igaza van,a holnapi mindig nehezebb.Itt vagyok 11.osztályban,túléltem a hetediket,de vissza nem mennék az istennek se..
17/L-tehát úl lehet élni,kicsit több tanulással,mint eddig.:) Ez a tanácsom.Ja és mostantól kezdj el nagyon figyelni a történelem órákon meg a többi érettségizős órán is!(mert ez a tudás is nagyon alapja a középiskolai tananyagnak)
Konkrétan röhögőgörcsöt kaptam a kérdésed láttán. :D
Mit parázol, általános iskolában 1-2 óra tanulással simán végig kitűnő lehetsz! Én is nagyon hülye voltam 6. év végén, azt hittem rohadt nehéz lesz a következő tanév, mert nekünk 4 új tantárgyunk volt abban az évben: fizika, kémia, földrajz és biológia. De nem volt semmi gond, tudtam tartani a színvonalat, bár néha-néha becsúszott egy-két négyes, de max. pontot vittem tovább a felvételihez.
Amúgy felvételinél a versenyeredményeket is figyelembe veszik! Nálunk kérték is, hogy aki elért valamilyen előkelő helyezést versenyeken, az hozza magával az okleveleket a szóbelire. Bár ha erős, jó gimit választasz, ott ezzel sem fogsz kitűnni, mert oda a legjobb tanulók járnak, és azok általában mind járnak versenyekre...
Hidd el, nem lesz nehéz a 7. osztály, és ne görcsölj rá ennyire a tanulásra! Gimiben már a 3-asnak is örülni fogsz! :D Majd meglátod! :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!