Nagyon félek a nyelvtan miatt, ti mit tennétek?
hányadikos vagy?
szerintem az az 1 egyes bele fér...
vagy ha nem így gondolod, tanuld meg a szabályokat és akkor felelj :)
hányadikos vagy ? hány éves?
figyelj én örülnék , hogyha csak 1db egyesem lenne nyelvtanból. ne parázz!
A tanárnő nagyon szigorúan veszi ezeket, és nem hiszem hogy 4.7 alatt megadja az ötöst.
Szerintetek az ilyen felszerelés hiányos dolgokat komolyan veszik év végén, vagy csak a témazárókat, tollbamondásokat nézik jobban?
A tanár is tesz különbségeket a jegyek között fontosságuk szerint. Velem majdnem ugyanez volt, csak éppen kémiából. Nem tudtam elmondani egy szabályt, ezért kaptam egy egyest, a többi jegyem viszont ötös volt. Év végén meg is kaptam az ötöst.
A röpdolgozatra kapott osztályzatot sem kalkulálja bele a legtöbb tanár olyan erősen az év végi/félévi jegyedbe, mint mondjuk egy témazárót. Nem lesz semmi baj, ha kapsz egy rossz jegyet, egyébként meg csak ötöseid vannak, ezt a tanár is látni fogja.
Biztos megadja az ötöst, ne félj!
De legközelebb figyelj oda, hogy felszerelés hiánya miatt ne kapj egyest, más tantárgyból se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!