Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Uj suli de félek! Mit legyen...

Uj suli de félek! Mit legyen most? Tobbi lent!

Figyelt kérdés

Nos a helyzet hogy 9.kes lány vagyok és mint mindenki szeptembertol kozepsuliba megyek.De kicsit felek mert egyedul megyek...uj helyre...

Mit szokás csinalni pl a tanévnyiton?

Es masodik napon?

kerem olyanok mondjak akik mar ateltek

2013. ápr. 12. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj,mindenkiben benne van ilyenkor a félsz! :)

Semmi különöset nem kell csinálnod.Köszönsz mindenkinek,beszélgetsz,ismerkedsz velük.Ne aggódj nekik is új lesz a helyzet.Próbálj barátokat szerezni.

1-2 hét és olyan lesz,mintha mindig is ismerted volna őket!

Sok sikert!

20/L

2013. ápr. 12. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi különös nem történik első héten csak kb annyi mint általánosban. Az első napon nem szokott tanítás lenni, megtartja az igazgató az ünnepséget,majd osztályfőnöki órák következnek (nálunk 3 így délben már mehettünk is) ahol minden fontos dologról beszélnek. Általában be kell mutatkozni, erre megy el az első óra, utána pedig a szokásos eligazítás. Kivel mikor és hol lesznek az óráid, mit kell befizetni, ki akar a menzán kajálni. Szóval tényleg ugyanaz mint általánosban.

A második napon sem szokott semmi történni. Akkor általában órarend szerint mennek az órák,de nemigazán történik semmi. Bemutatkozás, pár szó magadról és a tanár elmondja,hogy mik lesznek a kérései, elvárásai. Mit tudom én, kisalakú kockás füzet, hozz színes ceruzát, ilyenek bár volt egy tanárom aki minden éven kiadta kinyomtatva a nála élő szabályokat amiket be is tartatott.

Ja és első héten szokott lenni a házirend ismertetése, meg alá kell írnod ilyen lapokat,hogy részt vettél a tűzvédelmi oktatáson meg a fene tudja.

Lényegében az első hét teljesen fölösleges XD

2013. ápr. 12. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

én is ősszel leszek 9.-es

én sem fogok senkit ismerni + koleszos is leszek :)

2013. ápr. 13. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:

én idén éltem át ezt, szóval nyugi túl élhető :).

nem lesz valami gólya tábor szerűség? ott jól lehet osmerkedni.

én is egyedül mentem az új suliba, de maga a suli segített a beilleszkedésbe, mert sok programot meg ilyeneket szervezett nekünk, meg ugye a nagy0 (gólya tábor neve a sulimba).

tanévnyitón állszvagy ülsz az oszt. társaid mellett, ha beszélgetnek és érdekes akkor probálsz bekapcsolodni, vagy figyeled amit az igazgató mond.

második napon általába már mennek az órák(nálunk). a tanárok bemutatkoznak, elmondják a felszerelést , ti is bemutatkoztok, beszélgettek, esetleg kicsit tanultok. első nap is ilyen ismerkedős stb.

arra figyelj, hogy szinte már ilyenkor kialakul a ülésrend egyes termekben , tehát probálj szimpibb emberekmellé leülni, persze nem bunkón levágodva, harci kiálltásokkal megspékleve.

sok szerencsét

u.i.: ha kicsit ideges lennél vagy szeretnél kérdezni valamit, vagy csak beszélgetni erről akkor nyugodtan írj rám.

2013. ápr. 15. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, valószínűleg többször találkozol leendő osztálytársaiddal előtte. Szóbelin (ha van, volt), beiratkozáskor, a gólyatáborban!

És ott a facebook, már lehet kezdeni az ismerkedést.

Tanévnyitón mindenki kicsit izgul, de ez természetes, csak csináld azt, amit az ofő mond :-)

Utána hamar belerázódsz, időd sem lesz ilyesmiken gondolkodni! :-)))

Sok sikert.

2013. ápr. 16. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!