Nagyon félek a szüléstől, mi legyen?
Várj még 6-8 évet, és addig se olvasgass szülési rémtörténeteket itt a GYK-n!
Mindenki fél a szüléstől amúgy, de úgy van kitalálva az a 9 hónap, hogy a végére ráhangolódj a szülésre és a babázásra - nemcsak testileg.
Szerintem ezen még ne gondolkozz....lehet, hogy még akár 10 éved is van. A másik, hogy ez egy természetes dolog, persze vannak rossz példák, de elvileg egy tüdőgyulladásba is belehalhatsz.
Szóval nyugi, minden rendben lesz :-)
Ne aggódj, a baba utáni vágy egyszer majd nagyobb lesz mint a félelem!Én már nagyon szerettem volna babát, nem is foglalkoztam a szüléssel.Mondjuk én direkt nem olvasgattam róla,nem néztem videót,nem akartam magam stresszelni,mert tudtam hogy nagyon fáj!26 évesen szültem az első fiam és hát eléggé megviselt a dolog annak ellenére, hogy nem volt nagyon hosszú(8 óra kb).
Aztán tavaly megint teherbe estem és gyakorlatilag végig rettegtem a szüléstől,az első emlékek miatt.Ehhez képest 1 óra 45 perc alatt meglett 2.fiam, és ebből csak 45 percet feküdtem a szülőszobában mert előtte még otthon voltam:)Olyan gyorsan lement az egész, hogy én is csodálkoztam:)Most 7 hetes a kisfiam és míg a nagytesó után 1 évig nem tudtam a szülésre gondolni, most nincs bennem semmilyen rossz érzés.Igen, nagyon fájt, de abszolút túlélhető:)))
Szerintem ne agyalj ezen,éld az életed, tedd a dolgodat és lehet hamarabb fogsz babára vágyni mint ahogy azt most gondolnád:)
ne értsetek félre, majd szeretnék gyereket párommal,de igen ahogy írtátok a félelem még nagyobb a vágynál:)
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!