Nagyon félek a 7. osztálytól, veletek is volt így?
(többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval most 6.-os vagyok. Eddig az 5.-től féltem, most pedig a 7.-től. 1. azért mert egy évvel közelebb leszek a 8.-hoz, az meg nem jó, mert akkor van a felvételi. A gimi első éve sem jó, mert mindenki új, hiányozni fognak a volt oszt.társaim, és maga az egész környezet.Meg lesz 2 új nagyon nehéz tantárgy: fizika, kémia. Ti is így voltatok? Előre köszi az értelmes válaszokat!
En is pont igy vagyok vele,nagyon felek a jovo evtol(6.os vagyok).eddig nem voltak problemak a jegyeimmel,iden kaptam 1-2 harmast(felevkor jeles voltam,most pedig azt hiszem,kitunore allok*-*).szerintem,ha eddig jol tanultal,nem lesznek nagy problemak jovore sem..legalabb is,en ezzel nyugtatom magam:)
2013. máj. 9. 15:54
2/50 anonim válasza:
Nem kell félni, nem lesz olyan nehéz. Csak arra figyelj, hogy rendesen tanulj, akkor később sem lesz gondod ezekkel a tárgyakkal.
Én valahol 8. környékén vesztettem el a fonalat fizikából..utána ár nem is ment jól. Ha rendesen odafigyelsz, és tanulod, akkor nem lesz semmi gond, hidd el. Nekem is csak több időt kellett volna rászánnom.
Már bánom, de ez van.
2013. máj. 9. 16:06
3/50 anonim válasza:
Elmondom neked, hogy 9. osztály 2. hónapja után eszedbe se fognak jutni a volt osztálytársaid. Új arcok, új környezet, új hülyeségek... Sokkal jobb ;)
2013. máj. 9. 16:12
4/50 anonim válasza:
Hidd el, nem nehéz a 7, ha figyelsz az órán könnyedén 5-ösöd lehet fizikából meg kémiából. :) A felvételin hamar túl leszel, nem kell izgulni, nekem legalábbis minden könnyedén ment.
16:12-esnek pedig igaza van, a 9.-től nem kell félni, én két hét után megszoktam az új környezetet, most már olyan mint ha mindig is ide jártam volna.
2013. máj. 9. 16:19
5/50 anonim válasza:
ugyanmár :D általánosban a kémia meg a fizika nagyon könnyű, csak órán oda kell egy kicsit figyelni az elejétől fogva :) ettől a két tantárgytól ne félj
2013. máj. 9. 17:05
6/50 anonim válasza:
Mitől is félsz? Nem teljesen értem, de én most nyolcadikos vagyok megnyugtatlak, a hetedik és a nyolcadik ugyanolyan unalmas mint az ötödik vagy a hatodik.:) Fizika, kémia első egy két órán be van szarva az osztály, aztán már nem is foglalkozik vele senki. :)
2013. máj. 9. 17:06
7/50 anonim válasza:
Ne izgulj.Én most vagyok 7.-es,én is féltem a kémiától meg a biológiától és a fizikától de nem nagy cucc.Ha minden órára készülsz és az órákon odafigyelsz akkor minden jó lesz.Talán a kémia egy kicsit nehezebb a másik kettőnél mert ott érteni is kell a lényeget de az sem vészes én pl. lehet h 5 leszek fizikából és biológiából kémiából meg 4-es.
2013. máj. 9. 17:17
8/50 anonim válasza:
Ugyanolyan lesz, mint a 6. osztály. A fizika, kémia nem olyan vészes, én sem szerettem, de nem nehéz még. A felvételi sem olyan rossz, ne izgulj! Nekem az elején tetszett az új osztály, de félévkor teljesen megutáltam őket. Nem vettem észre milyenek, mert én ilyenekhez nem szoktam. Nagyon boldog voltam, hogy nem találkoztam velük a nyáron. Hiányoztak a volt osztálytársaim, utáltam azt a helyet. De jobb lett, bár az általánosban az osztálytársak is jobbak voltak. (és nem felejtettem el őket 2 hét alatt) Jah és gimiben a tananyag 3-szorosa a 8.osnak, szóval ne félj a 8.tól. 16/L
2013. máj. 9. 17:20
9/50 anonim válasza:
Én mindig is sz@r voltam reál tárgyakból, szóval nem a tanulás a döntő. De ne aggódj,mert ha csak nem ezekkel akarsz később elhelyezkedni,akkor nem is veszik figyelembe. Hozd ki magadból a lehető legjobbat.
Szóval én nem féltem tőle, az év végi jegyeimet is két tündéri srácnak köszönhetem,akik szívesen segítettek.
(a gimis fizikai órákat pedig olyan remekművek nézésével töltöttük, mint a Trópusi atomvihar)
Egy érettségiért "küzdő" 18 éves lány.
2013. máj. 9. 17:24
10/50 anonim válasza:
Én nem féltem mivel hetedikben a kémia jön csak új
a fizika HATODIKBAN jön :))
..ha eddig nem tudtad volna,legalábbis mi hatodikban kezdjuk a fizikat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!