Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ilyet lehet kérni a szülőtől...

Ilyet lehet kérni a szülőtől az iskolában?

Figyelt kérdés

Kislányom 2. osztályos. Amikor az iskolát kezdtük szépen el lett mondva, hogy a gyerekek tízóraira miket vihetnek és miket nem. Teljesen egyetértek azzal, hogy az édesség (mint csoki, gumicukor) ki van tiltva. Én is inkább gyümölcs párti vagyok, ha édességről van szó.

Na most tegnap a kislányom vitt tízóraira szendvicset és egy kis tálba vágtam fel neki szőlőt és 2 db epret. Végre lehetett kapni és nagyon megkívánta.

Majd délután írt a tanárnő egy üzenetet, hogy legyek kedves és ne ilyen egzotikus gyümölcsöket küldeni a gyerekemmel mert van másik kisgyerek az osztályba aki ilyet nem ehet. És küldjék én is csak almát.

Na most kérdem én, a gyerekemnek nem küldhetek egészséges gyümölcsöt mert mást zavar? Meg milyen egzotikus gyümölcs? Ez minden csak nem az.

Ezt kérheti tőlem, hogy gyümölcsből is csak egy fajtát küldjek és ne azt amit a gyerekem szeret?

febr. 14. 06:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/139 anonim ***** válasza:
87%

Persze....Hogyne....aztán majd azt is meg fogja szabni hogy csak fehér bugyiban járhat iskolába és csak vajas kenyeret vihet magával...Ti tényleg alá rendelnétek magatokat és a gyereketeket egy olyan tanárnak akinek semmi joga ezt kérni???

Nem lennék a gyerekeitek helyében, ezért van ennyi birka szülő

febr. 15. 19:21
 72/139 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem szoktam semmi miatt balhézni. Én is mint szülő betartom az ő szabályait amit hozott.

Viszont azt nem szabhatja meg, hogy a gyerek mit vigyen magával ebédre és tízóraira mert más olyat nem tud enni.

Ezért is mondtam neki, hogy legközelebb az lesz a baj, hogy a gyerek rántott húst visz ebédre és ne vigyen többet mert Jucika éppen nem eszik ilyet?

febr. 15. 19:31
 73/139 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted kérdező. Férjem pedagógus,hangosan felröhögött a kérdésen. Még ő sem hagyná annyiban ezt. Nagyon ráér a tanárnénike... egzotikus gyümölcs,hogyne.

Aki az allergiát írja,azért álljon már meg a menet,nem mogyoróról van itt szó. Írom ezt allergiásként és allergiás gyermek szülőjeként. Burokba neveled a gyermeked? Attól,hogy van egy adott betegségem,más ne egyen,amit szeretne egymagába csendbe elfogyasztva? Nonszensz. Vagy ha vega a kollégám,nem ehetek előtte húst,mert ő vega? Írta itt valaki,hogy ha a munkatársa kétszer annyit keresne,na ne röhögtess. Ekkora lökött hasonlatot. :D Az ugyanannyit kereső kollégáim közül van aki lazacot rendelt minden nap avokádóval,míg én házi készítésűt vittem be magammal. Akkor ő ne ehessen azt?:D Vicc. Ja a ruha nem számít,csak az eper. Egyébként ha nutellás chipset rakok neki,akkor azt,ha pedig kaviárt eperrel minden nap,akkor azt. Álljon már meg a menet...

febr. 15. 19:43
 74/139 anonim ***** válasza:
5%
70- es ott a pont én adtam zöldet :) Igen elkezdhet szemetkedni nagyon is, tudja stresszelni annyira, hogy a jegyeken is látszódjon. És nem tudsz mit csinálni.
febr. 15. 20:35
 75/139 anonim ***** válasza:
4%
Kérdező egyébként kicsit arrogáns vagy, fújod az igazad, de aztán ne csodálkozz, ha majd meglepetést okoz a tanító néni:)))
febr. 15. 20:37
 76/139 anonim ***** válasza:
5%
71- és te maganba járatod a gyereked? Kétlem, hogy egy állami iskolában meg mernek tenni, és balhézni a tanárral..te meg nem talalkoztal rosszindulatuval aki azt hiszi ő az atyaúristen és ezt érzékelteti is.
febr. 15. 20:42
 77/139 anonim ***** válasza:
92%
75# Akkor a tanítónénike le is köpheti a gyereked,igaz? Te azt is tűröd? Érdekes lehet egy ilyen mindent is lenyelő szülő gyerekeként élni. Azért ez nem így működik... :) Elhiheted,hogy van egy fenntartójuk is,csúnyán ráfázhat,ha szándékosan az amúgy jól tanuló gyerekkel,rendes magaviseletűvel látványosan kibabrál csak mert epret mert vinni....:D Hol éltek ti komolyan. Férjem kollégáját ennél kevesebbért is meghurcolták. Nem úgy megy az.:)
febr. 15. 21:23
 78/139 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom. Nálunk normális tanárok vannak, akikkel meg lehet beszélni dolgokat. Miért vita az, ha rákérdezek erre az üzenetre és a miértjére? Fura felfogása van egyeseknek.
febr. 15. 21:24
 79/139 anonim ***** válasza:
82%
78# Számukra azért,mert félősek,naivak. :D Ők azok,akik mindent lenyelnek. Ha a főnökük a munkahelyükön beléjük rúg- ok nélkül jogtalanul,azt is eltűrik,mert hát ő a főnök.
febr. 15. 21:28
 80/139 anonim ***** válasza:
7%
77- es. Nem tudom hogy megy az, mindenesetre mi próbáltuk elmondani a dolgokat nem sok sikerrel. Miután előtte a gyereket cseszegette. Aztán megtudtuk, hogy rossz a magatartása ( érdekes évekig jó volt) mehettünk volna feljebb, de minek. Lehet dumálni meg hőzöngeni amúgy.
febr. 15. 22:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!