Mit lehet azzal kezdeni, ha a gyerek direkt hány az iskolában, hogy hazaküldjék?
Decemberben beteg lett, ami hányással indult a suliban. Értelem szerűen hazaküldték. Sajnos azóta, ha nincs kedve bent maradni, megismétli a mutatványt, ami után nekik haza kell küldeni. Ilyenkor legkésőbb reggeli után beáll a csoportszoba (csoportba jár) közepére és telibe küldi a szőnyeget. Ha nem éri el a célját ezt ismétli a lehető legváratlanabb időpontokban, míg célt nem ér.
Hogyan lehetne leszoktatni erről, ha a beszélgetés nem használ?
Pont az a célja, hogy nyugiban, magában, a saját kis világában lehessen és mivel szelektív étkező, és csak kenyeret eszik, így ez sem bünti, inkább jutalom neki. Az étkezéseknél meg kell kóstolnia 1 falatot mindegyik ételből, de már ezt sem merik csinálni, mert akkor is hány.
Egyszerűen már nem tudom mit csináljunk és ami a legrosszabb, hogy a vele foglalkozó szakemberek is csak a vállukat vonogatják, hogy talán majd elmúlik ez a korszak.
Baszki nekem lett volna ennyi eszem. Nem kellett volna a sok szar emberrel egy légtérbe lenni.
De biztos van valami oka. Hát nekem senki ne mondja hogy ok nélkül akár inkább otthon lenni.
Keress akkor megegy olyan pszichológust akit szeret. Tudom hogy nem könnyű de ha egyszer kell.🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!