Ilyet lehet kérni a szülőtől az iskolában?
Kislányom 2. osztályos. Amikor az iskolát kezdtük szépen el lett mondva, hogy a gyerekek tízóraira miket vihetnek és miket nem. Teljesen egyetértek azzal, hogy az édesség (mint csoki, gumicukor) ki van tiltva. Én is inkább gyümölcs párti vagyok, ha édességről van szó.
Na most tegnap a kislányom vitt tízóraira szendvicset és egy kis tálba vágtam fel neki szőlőt és 2 db epret. Végre lehetett kapni és nagyon megkívánta.
Majd délután írt a tanárnő egy üzenetet, hogy legyek kedves és ne ilyen egzotikus gyümölcsöket küldeni a gyerekemmel mert van másik kisgyerek az osztályba aki ilyet nem ehet. És küldjék én is csak almát.
Na most kérdem én, a gyerekemnek nem küldhetek egészséges gyümölcsöt mert mást zavar? Meg milyen egzotikus gyümölcs? Ez minden csak nem az.
Ezt kérheti tőlem, hogy gyümölcsből is csak egy fajtát küldjek és ne azt amit a gyerekem szeret?
120!
Nem bármikor ehet, csak mikor az van a menzán vagy azt csinál anya otthon.
Ahogy epret is ehet máskor, mondjuk ha terem mamánál, vagy szezonban olcsó a piacon.
120# Csak tudod,aki igazán szegény az a menzán sem fog enni és anyu se fog otthon csinálni,maximum 1x havonta. Nekem annak idején sajnos nem tudták biztosítani,így a két szelet kenyerem ettem ebédidőben,míg más a finom rántott húst. Szerinted ez korrekt? Ezek alapján nekik is a zsíros kenyeremet kellett volna egyék,de akkor jó nagy köcsög lehetett a szülő ott,hogy mert rántott húst pakolni,mikor én havi 1x ehettem azt.....
119# Értem én,soha nem volt olyan körülmény. Nekem se volt csak felnőttként gyerek és munka mellett. És nem,nem nézek le senkit,de ne keljen már még annak szégyellnie magát,aki próbál jobbra és jobbra törekedni,hogy tudja biztosítani azt a nyamvadt epret,ami nem is luxuscikk. És nekem is rendszeresen nem-et mondott anya a boltba mindenre,de basszus megértettem,sosem csináltam ebből ügyet. Attól meg,hogy megvehetsz bármit a gyereknek,nem fogsz nyilván mindent,tehát akkor is fogsz nemet mondani. Látom nagyon betalált nálad az eper,gondolom nem tudod biztosítani. Nincs ezzel baj,de miért kell a másikat lenézni?
" Csak tudod,aki igazán szegény az a menzán sem fog enni és anyu se fog otthon csinálni,maximum 1x havonta. "
aki tényleg csóró, annak jár a gyerekvédelmi és az ingyen kaja. vagy a féláras, és ha kéri, az önkormányzat kifizeti a másik felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!