Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ilyet lehet kérni a szülőtől...

Ilyet lehet kérni a szülőtől az iskolában?

Figyelt kérdés

Kislányom 2. osztályos. Amikor az iskolát kezdtük szépen el lett mondva, hogy a gyerekek tízóraira miket vihetnek és miket nem. Teljesen egyetértek azzal, hogy az édesség (mint csoki, gumicukor) ki van tiltva. Én is inkább gyümölcs párti vagyok, ha édességről van szó.

Na most tegnap a kislányom vitt tízóraira szendvicset és egy kis tálba vágtam fel neki szőlőt és 2 db epret. Végre lehetett kapni és nagyon megkívánta.

Majd délután írt a tanárnő egy üzenetet, hogy legyek kedves és ne ilyen egzotikus gyümölcsöket küldeni a gyerekemmel mert van másik kisgyerek az osztályba aki ilyet nem ehet. És küldjék én is csak almát.

Na most kérdem én, a gyerekemnek nem küldhetek egészséges gyümölcsöt mert mást zavar? Meg milyen egzotikus gyümölcs? Ez minden csak nem az.

Ezt kérheti tőlem, hogy gyümölcsből is csak egy fajtát küldjek és ne azt amit a gyerekem szeret?

2024. febr. 14. 06:43
 91/139 anonim ***** válasza:
92%
90# Én írtam,hogy szegény családban nőttem fel,úgyhogy átéltem. Nem,nem értem,kérlek világosíts fel,hogy mi a gond KÉT szem eperrel és az miért nem baj,ha almát visz,de Julcsinak sajnos nem telik rá és rossz érzés látni,miközben ő egész hétvégén zsíros kenyeret evett? Hallgatom a különbséget,te okostojás.
2024. febr. 17. 09:58
 92/139 anonim ***** válasza:
93%
90# Ha nálatok az eper luxuscikk,de az avokádó vagy az egy kg narancs nem,oltári bajok vannak a fejedben.
2024. febr. 17. 09:59
 93/139 A kérdező kommentje:
Például ott, hogy egy kiló kaliforniai paprika is majd 2500Ft. Nagyjából az eper kiló ára is ennyi. A téliszalámi kilója meg 6000 Ft. Lényegében ugyanott vagyunk. Akkor azt ne vigyen? Mert az is drágább?
2024. febr. 17. 10:15
 94/139 anonim ***** válasza:
92%
Itt most nálunk a paradicsom is aranyáron van. Á hagyd,kérdező. Nem érti,nem megy neki a matek. Akinek "villogás" két szem eper,de a csillogó cipő nem. Akkor el nem tudom képzelni egy ananásznál,málnánál,drága joghurtnál vagy másnál mit szólna,ami ténylegesen drága. És akkor ezek alap élelmiszerek kb.
2024. febr. 17. 10:20
 95/139 anonim ***** válasza:
3%

Az epret 50ből49 gyerek szereti. Látványos, feltűnő, piros, mindenki észreveszi. Az avokádót a szendvicsben, meg a sajtos meg a paprikát egyrészt nem magában eszed, szendvics, tízórai mindenkinek van, nem szúrja ki a szemedet 5 méterről, hogy trapista vagy pozzarella van a másik szendójában. Almát rendszeresen kapnak a suliban, oviban, de epret, szezonon kívül nem fognak kapni. Tényleg ennyire faeszűek vagytok, hogy ezt nem látjátok? Én is gyerekek közt dolgozom, és marharossz, mikor az egyik bemegy a boltba, minden nap megveszi a cspszet meg a csokit, meg 30ezret hoz egy 3 napos táborra és mindenIS van, míg a másiknak egy szelet csokira vagy nyalókára nem telik. Láttatok ti már KAJÁRA vágyakozó gyereket???? A legtöbb nem is mondja, mert tudja, hogy nem futja rá, és ez a legszomorúbb. És akkor szerintetek tökre rendbe van ilyen sorsú gyerekek előtt tömetni a sajátotokba a drága gyümölcsöt, amit 99%ban szeret a másik is, akinek nem jut.

(én mondjuk nem bírom nézni, és rendszeresen veszek nekik saját pénzből, mert sajnálom. mert nem a gyerek tehet róla, hogy nem evett még aszaltfügét, mondjuk. Nektek meg gratulálok, hogy ennyire leszarjátok a gyerekeket)

Amelyik meg azt írta, hogy szegény családba nőtt fel és átélte, te komolyan annyira hülye vagy, hogy kiemeled, hogy KÉT szem eper????? Komolyan, tényleg nem érted????? agyam eldobom...

2024. febr. 17. 10:21
 96/139 anonim ***** válasza:
0%

94, nem érted, hogy nem az áráról van szó? Hanem hogy a GYEREK jobban sóvárog az eper után mint az avokádó után, hiába az utóbbi a drágább???? nem azért sóvárog, mert drága, hanem mert ő AZT szeretne enni, és ARRA nem jut.

leszarja az avokádót, mert azt sem tudja milyen az íze. az epret mindenki ismeri, csak februárban nem mindenki tudja megvenni

2024. febr. 17. 10:22
 97/139 A kérdező kommentje:

De érdekes mert az adott gyerekek szülei a cigit úgy szívják az iskola előtt mint a gyárkémény.

Ha cigit meg tudja venni magának, akkor az epret is meg tudná venni a gyerekének.

2024. febr. 17. 10:40
 98/139 anonim ***** válasza:
0%
de nem érted, hogy nem erről van szó, hanem a gyerekről? nem a gyerek tehet róla, hpgy eperre nem jut cigire meg igen. Kis belátás...
2024. febr. 17. 10:42
 99/139 A kérdező kommentje:
Értem. Én meg nem tehetek arról, hogy más szülő megtehetné, hogy megvegye de a saját érdekeit előbbre helyezi mint a gyerekét. És én emiatt csak almát küldjek a gyerekkel.
2024. febr. 17. 10:46
 100/139 A kérdező kommentje:
És ezenfelül nem mutogatja körbe, hogy ő epret és szőlőt hozott. Hanem szépen csendben a helyén elfogyasztja.
2024. febr. 17. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!