Rossz ómen ha már 1 hét múlva sírva megy a suliba a tanító miatt, vagy ne aggódjak?
2.oszt
"Nem akarok x nénivel találkozni, szigorú"
Kb ilyesmiket kántál.
Mondtam neki ha szófogadó, ugy sem lesz baj, legyen szobanövény és kész.
De be se akart lépni az ajton.
Első héten pedig olyan örömmel ment suliba es nagyon várta
52-es, semmi szükség az ostoba provokálásodra!
Kérdező, majd jelentkezz, ha történik valami fejlemény.
Bízom benne, hogy a gyereked körüli dolgok rendbe jönnek.
Na jó... nem kötekedni akarok, és értem a problémádat. Tényleg értem, mert elsőben átmentünk hasonlón. De nem lehet minden hibát csak a tanítóban keresni. Ha a többi gyereknek nincs ilyen jellegű gondja vele, akkor csak a tiéd csinál valamit, amivel kiváltja a pedagógus rosszallását.
Jelentkezik. Igen. De lehet, hogy közben be is kiabál. vagy nem marad a helyén. Vagy teljesen oda nem illő dolgot mond (nem gáz, elsőben még előfordul -másodikban meg ugye csak 3 nap volt és te nem voltál bent vele, de amúgy másodikban is képesek a 4x7-re elkezdeni mesélni, hogy a Pistiéknél a tóban van teknős). Vagy oda nem illően mondja.
Beszélj a tanítóval. De ne úgy, mint itt. Ne oktasd ki, és ne oszd ki, hogy hazudik.
Pl meg lehet kérdezni, hogy miben tudnál a gyereknek segíteni, hogy ne így legyen? Mit változtassatok?
Te csak magadat mentegeted, hogy miért nem segítesz a gyereken ebből a sz*r helyzetből.
Ha te is félsz a tanártól és te sem vállalod fel, hogy gondotok van, a gyerektől mit vársz? Hogy legyen "szobanövény"? - M*rha jó tanács...
Beszélni nem próbálsz a tanárral, átiratkozást meg sem próbálod, csak vársz a csodára.
Aztán a gyerek lesz a hibás, ha tanulási és magatartási problémák lesznek vele.
Mond most már minden tanévkezdéskor a hülyeségeidet fogjuk itt olvasni? Te tavaly szeptember 4-én eldöntötted, hogy utálod az elsős tanítót, mert nem jegyezte meg elsőre a neved és hasonló súlyos problémák. Akit érdekel mennyire nem százas a kérdező sem itt el is olvashatja: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__iskol..
A következő húzás az iskolaváltós sztori lett volna, látom nem jött össze az sem. Gondolom már "híred van". Akit ez érdekel itt olvasható: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__iskol..
Szóval én ezek után azért meghallgatnám a tanító oldalát is a történtekről.
57-re:
Hát ha tényleg ugyanaz a kérdező, akkor nem fogadta meg, amit akkor tanácsoltam neki. Pedig a gyerekének is jó lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!