Nálunk tyuk tojás esete-házasság gyerekvállalás?
Nincs konkrétan kimondva, de rájöttem.
A párom gyermeket szeretne, viszont én ugy érezném valoban szilárdnak a kapcsolatunkat ha házasság is lenne (hagyjuk most a papir nem jelent semmit témát, en ugy érzem ha vki valoban velünk akarna maradni, akkor el is venne)
A párom állandóan csak a gyerektémàn kattog, már nagyon rajta van, ragja a fülem, de a házasság témát mintha kerülné.
Egy beszélgetés után amiben kitért arra hogy tart attol hogy nehezen vagy nem fog jönni a baba (nincs rá különösebb oka csak sok ilyet hallani), megvilágosodtam, hogy valojában elvenne ő, de csak ha már uton a baba. Szoval biztosra menne, olyan társ kell neki aki 100% hogy szül is.
De én meg pont forditva érzem. Annak szülnék, akiben van legalább annyi hogy valóban mellettem döntött mert aki ennyit sem tesz meg a párjáért, akkor az életben ugyan miben számithatok rá ha ott leszek gyerekkel "munka nélkül".
Mi legyen?
Én azt látom, hogy neked a gyerek gondolata is nyűg! Igen, Te lennél az anyja, neked kell a legtöbbet letenni, ami a nevelését illeti, mert amikor megszülsz, onnantól veled lesz 0-24, nyilván a párod is kivenné a részét.
De!
Te akkor akarj gyereket, ha tényleg vágysz rá, nem egy papír meg egy gyűrű miatt. Már a bizalmatlanság kérdésénél elindultatok szépen a leejtőn. A gyerekeddel cseszel ki, aztán meg magaddal, mert ebből a kapcsolatból semmi nem lesz. Csak idő kérdése, hogy a gyerek születése előtt váltok el, vagy pár évvel utána.
Lehet is magyarázkodni az elvárásokról, de ezt elsôsorban neked kellene sürgôsen tisztáznod vele, és nem minket meggyőzni. Mert nekünk aztán hidd el, tök mindegy, mi lesz veletek.
50.
Ha szivesen elvenne azzal akkor ugyanottlennék mint sokan, hogy a papir nem jelent semmit. Es ugyanugy nem biznék továbbra sem.es kereshetném továbbra is azt hogy ő vajon mit tenne meg ertem, ha nekem az életem kéne relative erte feladnom.
A tettekben mutatkozik meg minden ember es nem a szavakban
51. Én nem tudok kb csak ösztönből meg szerelemből szülni
En ugy érzem ezzel fel fogom az életem boritani elkötelezem magam.
Szeretnék olyannak szülni aki mélto erre es megerdemli
Es habarmi is tortenne kesobb de megis ugy vallaltam akkor gyereket hogy a döntesem végleges barhogy is alakulna kesobb.
Es ahhoz nekem ffi kell es nem puhap*cs
Ennek így már semmi értelme. Ha el is vesz, elvesztette az egész a varázsát. Lehet, pont ezt gondolja rólad. Mèltónak kell lenni ahhoz, hogy elvegyen, de már gyereket akar. Elvesz. Boldog màr nem leszel, ha ezekre visszagondolsz.
Pazaroljátok az időt egymásra. Igazán felesleges. Nem ösztön kérdése, amit leírsz. De te már paranoid vagy.
Egy papír meg egy gyűrű se garancia semmire, sőt..
de te már itt is az anyagiakat nézed, hogy mi lesz ha... viszed a felét, és? Na at tesz majd téged boldoggá, nem a gyerek. Persze, elôre kell gondolkodni de nem a te elveid szerint.
Érdekes felfogásod van. Nem azért vállalunk gyereket, hogy a másik oruljona fejének, aztán kuss tavaszig.
Meg ez a bizonyítson téma. Miért nem kéred tőle, hogy vágja le az egyik ujját, ezzel bizonyítva, hogy fontos vagy neki.
"gy. vállalást en is áldozatnak érzem ő meg a házasságot. "
Nem tudom, írta-e valaki, de ha így vagytok ezzel, akkor jobb, ha nem házasodtok össze és nem vállaltok gyereket.
Én szerintem soha nem tudnek csak szerelem alapon szülni.
Nekem ennél több kell ahhoz hogy felforgassam az életem.
Es nem hinném hogy ezért hibás lennék. Nem Jean vagyok Tarzan mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!