Azok a nők, akik nem akarnak gyereket miért nem akarnak?
Egyszerűen nem tenne boldoggá. Nincs bennem anyai ösztön, nem tudok együtt érezni, sajnálni, számomra a legtöbb ember funkcióval bíró velejárója az életnek, akiket meg kell szoknom és elviselnem magam körül. Rengeteg energiát emészt fel megszoknom egy új személyt az életemben, pláne ha tudom, hogy előreláthatólag sok ideig ott lesz. Az életemet egyedüllétre rendeztem be, így vagyok boldog. Eszem ágában sincs ,,gyártani" magamnak egy akadályozó tényezőt, amire sem szükségem, sem energiám, sem időm nincs. Ha besokallok a folyamatos élményektől, pihentetnem kell az agyam, egyedül kell lennem egy csendes helyen. Egy gyerek mellett ezt nem lehet megtenni, ők nem tárgyak hogy leteszem ha épp nem kell. Egyszerűen fontosabbnak érzem a saját nyugalmamat és az állandóságot magam körül.
Egyébként ha amúgy akarnék gyereket, akkor is meggondolnám, mert félnék hogy súlyosabb formában örökölhet tőlem valamit, mint amennyire nekem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!