Azok a nők, akik nem akarnak gyereket miért nem akarnak?
Mert nem tudom, miért akarjak?:D Mert kicsi korában cuki?
Sokkal-sokkal több minden szól ellene, főleg a 6-ossal gondolkozom hasonlóan.
24N
Egyik barátnőm mondta a napokban, hogy ő a rossz gyerekkori minta miatt nem akar családot. A szülei alkoholisták voltak, borzalmakat éltek át a bátyjával mellettük, aztán otthonba került.
Most 35 éves, stabil kapcsolata van, a férfinak vannak gyerekei, ezért úgy-ahogy beletörődik, hogy a barátnőm nem fog neki szülni.
De hogy ne csak őt beszéljem ki: én régen, még tizenévesen nem akartam gyereket egy édesanyámtól kapott lelki sérülés miatt. Amikor azt évek múlva helyre raktam, minden megváltozott. Most boldog háromgyerekes vagyok.
Magyarul: a szociopaták, érzelmi fogyatékosok, autista beütésekkel rendelkezö nök nem akarnak gyereket :D
Szerintem nem a gyerektöl lesz valakinek könnyebb vagy nehezebb az élete.Aki nem tud kimozdulni a komfortzónájából soha nem fog fejlödni.Egyébkénk èn is egyet èrtek azzal, hogy minden nönek szíve joga "nem szülni" nem lesz attól sem kevesebb sem önzö, de ezek a válaszok azért elgondolkodtatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!