Vannak itt olyan anyukák, akik bár nagy családra vágytak korábban, most mégis úgy érzik, hogy az első után nem akarnak több gyereket?
Régen mindig nagy családról álmodoztam, 3-4 gyereket szerettünk volna, de amióta megszületett a babánk (szűk 1 éve), úgy érzem, nem akarok több gyereket, én nem tudnék mást így szeretni, nem akarom, hogy osztozkodni kelljen bárkivel is a szeretetemen, stb .. Lehet, hogy hülyeség, de akkor döbbentem rá erre, amikor egy ismerősünk megkérdezte, hogy lesz-e kistesó és mikor? Én meg azonnal rávágtam, hogy nem, nem lesz. Magamat is teljesen megleptem vele..
Ti éreztetek így bármilyen okból kifolyólag? Nem csak a fentiekre gondolok, hanem akár nehéz terhesség, komplikált szülés miatt például
Köszönöm a válaszokat, valamilyen szinten megnyugtat, hogy nem csak én vagyok így ezzel.
Az anyagiak engem is aggasztanak, most vígan megélünk, de a spórolás mellett is elbizonytalanodom, hogy vajon lenne-e keret még egy gyerek felnevelésére..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!