Gyermekvállalás után megmarad a kiegyensúlyozott párapcsolat vagy megváltozik? (Tőbbi lent)
Sokszor elgondolkodtam a látottak alapjân h a baba érkezése után sokan másképp viszonyulnak egymáshoz. A gyerek lesz az első, a pârok a másik felet nem úgykezelik mint azelőtt. Egyszer szeretnék én is gyereket de nem akarok háttérbe szorulni, második lenni. Szerintem a házasságban a pár az első hiszen egymás támaszai, utána jön a gyerek (ugy értem h nem a gyerekért kell csak élni).
Mi a véleményetek?
A gyerekágyas időszak tényleg teljesen a gyerekről szólt. Főleg, hogy szülési komplikációk miatt én is néhány hétig ellátásra szorultam. Amikor kérdeztem a férjemet, hogy nem zavarja-e, csodálkozva nézett, hogy "miért, ha autóbaleseted lett volna, nem kéne ugyanúgy ellátnom téged is?".
Szóval az első hetekben fel sem merült, hogy egymással foglalkozzunk, én feküdtem és csendben szenvedtem, a férjem meg vitt mindent.
Ahogy begyógyult mindenem és jobban lettem, már kettőnkre is jutott idő és azóta is. Az a néhány hét szerintem nem oszt, nem szoroz, akkor tényleg se idő, se energia másra. Utána meg szépen ki lehet alakítani a szokásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!