Gyermekvállalás előtt mindenképp együtt kell élnie a párnak?
Amúgy nem csak úgy értem ám a kérdést, hogy csak ketten együtt élnek-e gyermekvállalás előtt, hanem úgy is, hogy a pár plusz még egy vagy két vagy sok fő, tehát pl. több generáció.
így is kiderülhetnek egymásról dolgok (pl. családtagok, lakótársak tükrében látod a másikat és magadat), vagy legtisztábban csak akkor láthatjuk a másikat, ha ketten élünk együtt a párunkkal?
Húha..vannak bajok.. Igen, mindenképpen együtt kéne élni, és címeres ökörnek gondolom azt, aki így vállal gyereket.
A több generációsat pedig hogy gondoltad? Otthon élsz anyucival, apucival meg a két hugival és akkor oda szülöd a gyereket és a párod hozzátok költözik? Hát ez csodálatos.
Mi ikerházban laktunk, szomszédban Édesapám szülei. Nagyon jó volt ez így, nekünk. Azért a szüleimnek nem volt mindig felhőtlen. Imádnivaló nagymamám van, de szeret sokmindent jobban tudni és Anyum sokszor érezte magát rossz szülőnek. Idővel helyrejöttek a dolgok és ők is nagyon szeretik egymást, de nem volt felhőtlen.
Szerencsére így, hogy egyébként két külön házban éltünk, minden oké volt.
Nagybátyáméknál a másik nagyszülők voltak, nem ikerházban, hanem 10 házzal odébb. Ők is jól megvoltak ilyen távolságban, de egyszer azért megjegyezték, hogy olyan távolságban kell lenni a szülőktől, hogy papucsban már ne lehessen átmenni..
Imádom a szüleimet, ők is engem, de megőrülnénk, ha egy fedél alatt kéne élnünk úgy, hogy én oda vállalok gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!