Gyermekvállalás előtt mindenképp együtt kell élnie a párnak?
"egy kisbaba nem csak eszik alszik és cuki"
Én ismerek olyan kisbabát, aki ilyen. Szinte sosem sír, nem beteg és egészséges, nem betegség miatt "jó magaviseletű"
#21 Ja..a babák elhanyagolható százaléka ilyen. Na de mond csak..ha nem szülsz, vagy nem tervezel szülni, akkor minek is kérdezed ezeket?
Láthatóan te meg akarod magyarázni magadnak, hogy ez miért jó. Leírtuk, nem jó. Szar.
"Na de mond csak..ha nem szülsz, vagy nem tervezel szülni, akkor minek is kérdezed ezeket? "
Kíváncsiságból?
Ideális esetben igen, de az élet nem mindig olyan, mint egy lányregény :)
Mi a szüleinkkel éltünk még (külön-külön), amikor terhes lettem, rosszul megválasztott védekezés miatt (igen, bevallom: elcsesztem!!!).
Osztottunk, szoroztunk, de mivel csak egy panellyukat tudtunk volna venni a megtakarított pénzünkből, így gondoltunk egyet és abból a pénzből anyóséknál felhúztunk egy külön bejáratú 100 nm-es lakást, külön háztartással persze.
Az építkezés alatt már megvolt a nagyobbik gyerek és anyóséknál laktunk.
Ez 10 éve volt, azóta van még egy gyerek (6,5 éves) és köszönjük szépen, jól vagyunk! Nyilván nem volt minden zökkenőmentes, na de egy gyerek így is-úgy is felborítja az ember életét és több éve együtt élő párok kapcsolata is ráment már...
Persze, nem azt mondom, hogy mindenki kövesse a példánkat, csak a szabályt akartam erősíteni, miszerint vannak kivételek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!