Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermekvállalás előtt mindenké...

Gyermekvállalás előtt mindenképp együtt kell élnie a párnak?

Figyelt kérdés

2016. máj. 1. 18:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

A kicsi megszületése után két héttel pedig kitesznek benneteket a bérlőtársak a lépcsőházba, mert elegük lesz belőle, hogy miattatok nem alszik a többi se. :)

Gyereket vállalni csak olyan családba érdemes, ahol mindenki vállalja a vele járó összes kényelmetlenséget, még ha több generáció is él együtt. Egy albérlet idegenekkel vagy haverokkal nem ilyen hely. Senki se szeret szívni egy idegen gyerek miatt.

2016. máj. 1. 19:57
 12/25 anonim ***** válasza:
65%
Privatban szivesen meselek nalunk hogy volt.:)
2016. máj. 1. 20:03
 13/25 anonim ***** válasza:
61%

Albérletbe több lakótárs mellé? Most ez komoly? Ennél még az is jobb, ha anyád nyakára szülsz. Ő legalább az anyád.

Soha eszembe nem jutna, hogy a haverok/barátnők mellé szüljek. És nem is venném jó néven, ha a barátnőm mellém szülne bármennyire is szeretem.

Te normális vagy?? A gyereket el kell tartani. Pénzbe kerül. Ha arra képtelen vagytok, hogy ketten saját magatokat eltartsátok (mert gondolom ezért jobb, hogy többen fizettek egy albérletet), akkor nagyon nem kéne gyereket vállalnotok.

Az pedig hagyján, hogy a lakótársak kipaterolnának titeket.

Én is kiadom a lakásom és ha megtudnám, hogy terhes a nő, akkor kiraknám őket a 2 hónapos felmondással. Nem akarok abban a lakásban gyereket.

2016. máj. 1. 20:08
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Wow,jó hogy nem koleszba szülsz...
2016. máj. 1. 20:11
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem kötelezi erre őket. Csak melegen ajánlott.
2016. máj. 1. 20:50
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkettő tesóm (fiatalabbak) úgy vesznek most házat (párjukkal közöset), hogy még fél percet sem éltek együtt. Én már hét éve élek együtt a férjemmel, ebből 2.5 évet töltöttünk házasságban és csak 3 éve vállaltuk be a gyereket. Én nem értem a tesóimat. Közös házat venni úgy hogy az egyik csak hetente egyszer találkozik a párjával hétvégente, a másik meg kb havonta egyszer látja a barátját? És a szüleim szerint én vagyok a nemnormális. Sajnos sok tekintetben feketebárány vagyok. Például abban, hogy nekünk még nincs saját lakásunk, sem házunk mert két hónap múlva költözünk külföldre, ott szeretnénk majd házat venni (vagy ki tudja merre? ) és az is zavarja őket, hogy nem állami "biztos" munkahelyen dolgozunk, hanem vállalkozók vagyunk. Jah meg hogy sokat utazgatunk, kirándulunk. Förtelem, ugye? Felelőtlennek neveznek, hogy gyerekkel így neki tudunk vágni minden ismeretlennek. A gyerek amúgy rendkívül élvezi ezeket az utazásokat. Mindenre nyitott és barátságos!
2016. máj. 1. 20:59
 17/25 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy szülök, vagy szültem már?
2016. máj. 1. 21:09
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
nem vállalnék olyannal gyereket, akivel nem éltem együtt egy pár évet!! ez alap.
2016. máj. 2. 07:59
 19/25 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés. Én is azt mondtam volna korábban, hogy nem vállalnék. Aztán másképp alakult és nem bántuk meg. 20-as éveimben együtt éltem az exemmel, 5 évig, nem haladtunk ezen felül sehova, kiszerettünk egymásból, békében elváltunk.

Aztán megismertem a mostani páromat, 30-as éveinkben, mindketten túl hosszú kapcsolaton, ő egy váláson. Valahogy az első perctől azt éreztük, hogy nem kell nekünk a több éves pudingpróba, hamar megkérte a kezem, pedig akkor még hétköznap a munkába járás könnyebbsége miatt nem voltunk mindig együtt. Nagyon hamar jött a baba, eldöntöttük h egy éven belül akarunk és nem hittük, h elsőre összejön és utána történt meg csak az összeköltözés. Külső szemlélő azt hiheti, minden a baba miatt van, de nem magyarázkodok, mert mi tudjuk, érezzük. Boldogok vagyunk, nincs hátránya, hogy nem éltünk együtt.

2016. máj. 2. 08:26
 20/25 anonim ***** válasza:

Egy volt osztálytársnőm a barátnőkkel közös albiba szült.

Úgy egy hónapig voltak még barátok. A két másik lány is rájött, hogy egy kisbaba nem csak eszik alszik és cuki. Hanem bizony van szag is, zaj is. Egy közepes méretű panelban mindkettő gyorsan terjed.

Végül az anyuka visszaköltözött a gyerekszobájába, és szakítottak is.

2016. máj. 2. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!