Akik sokáig együtt aludtak gyermekükkel azoktól kérdeznék?
Mikor volt az a pillanat amikor már külön aludtak? Hogyan beszéltétek meg a gyerekkel, könnyen zökkenö mentesen ment a levállás?
neked volt nehezebb ezt megtenni? átértékelni hogy önnállo lett a gyermek és már nincs szüksége ilyesmi fajta közelséghez?
5 éves, és azt mondja, hogy majd ha 28 lesz, akkor alszik egyedül. én meg azt mondom, addig biztos inkább agyoncsapom :o
néha nagy teher, hogy vele kell aludni, de ha meg véletlen nem hív éjjel, akkor magamtól átmegyek "mielőtt még felkel, hív". szóval szerintem nekem lesz nehezebb a különalvás.
én azt gondolom, kisiskolás korára meg lesz az igénye az egyedül alvásra. remélem.
ikor benne felmerül az igény rá, onnantól kezdve visszaköltözök a párom mellé :D
Párom öccse 9 éves, születése óta nem volt soha saját ágya. Pont a múlthéten hallottam, ahogy megkérdezi az anyját, hogy kipróbálhatja-e valamelyik este, hogy tud-e külön aludni. Aztán megkérdezett mindenkit, hogy mások mikor kezdtek el külön ágyban aludni, aztán teljesen elképedt, mikor megtudta, hogy a gyerekeknek általában van saját ágyuk.
Úgyhogy egyelőre még az apjával alszik (anyu a nappaliban).
Az én kislányom az első pillanattól kezdve külön alszik. Volt előttem elég rossz példa ahhoz, hogy meg se forduljon a fejemben az együtt alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!