Esküvő/együttélés után mikor vállaltatok babát? Akkor hány éve voltatok együtt? Spontán jött vagy már tervezgettétek?
Hát az elsőnél tartottuk a menetrendet: több év együttélés, utána házasság, majd gyerekvállalás. 7 éve voltunk együtt, mire megszületett a gyermekünk. Mégis tönkrement a házasságunk pár évvel a gyerek születése után (vagy már eleve nem volt jó, csak nem vettünk róla tudomást).
Most viszonylag friss kapcsolatban (egy éve ismerjük egymást, fél éve járunk) becsúszott a baba. És százszor nagyobb biztonságban érzem magam most, mint az agyontervezgetett terhességnél. :)
Két év együttélés után döntöttünk úgy, hogy jöhet a baba (nekem volt már akkor egy nagyobb gyerkőcöm előző kapcsolatból, szóval nálunk a szülői szerep nem volt furcsa, vagy szokatlan egyikünk számára sem), viszont másfél év próbálkozás és orvosi segítség után jártunk csak sikerrel. Közben össze is házasodtunk, de már a házasság előtt megszületett a döntés.
Pár héten belül pedig megérkezik közénk a pici is :)
Ismertük egymást 10 éve, amikor összejöttünk. Szinte egyből együtt laktunk, egymáshoz járkáltunk át, nem voltunk már tinédzserek.:)
Aztán, 4 hónappal az első randink után már hozzám költözött, utána 3 hónappal összeházasodtunk. Az első terhességem 2 hónapra rá sikerült, de elvetéltem. Aztán 3 hónapra rá sikerült a mostani. Most vagyok 34 hetes.
28N 36F
Amikor az 1. baba született 2 éve voltunk együtt,abból másfél év együttélés.Az esküvő után 9 hónappal született a kicsi,így terveztük....a kapcsolatunk összesen 5 évig tartott.Eltelt 14 év,és.....
a 2. babám a kapcsolatunk 3. hónapjában fogant(34 évesek voltunk)-bár vagy 10 éve ismertük egymást,egy a baráti társaságunk-beszéltünk Róla,és nem is védekeztünk(Neki még nem volt gyereke). Ennek már 9 éve,azóta született még egy gyerekünk,és nagyon jól megvagyunk.Nálunk ez működött,úgy látom(az is igaz,hogy már nem voltunk "tinik").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!