Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges az, ha soha nem megyünk együtt bulizni?
Én nem vagyok egy bulizós alkat, inkább szeretek leülni, beszélgetni, szórakozni, inni egy-két sört a cimborákkal. A barátnőm szintén ilyen típus, nem az a tipikus cicababa, nem diszkóba jár, hanem olyan helyekre, ahol ugyanúgy leülhet a barátaival, mint ahogyan én fentebb vázoltam. Azt viszont mégsem akarja SOHA, hogy együtt menjünk, egyszerűen azt gondolom, hogy
a. flörtöl másokkal
b. nem bírnak a barátai, vagy tart attól, hogy én nem bírnám őket... (Mivel a barátai nem ismernek, ezért ez utóbbi jöhetne szóba, de ez alapján pedig én vagyok kibírhatatlan - de akkor minek élünk együtt?)
Én már ezt persze szóvá tettem, meg is lett ígérve, hogy majd megyünk együtt, meg megérti, hogy mi a bajom... Ennek ellenére ma is szigorúan egyedül akart menni, és ment is. Én meg itthon ülök az üres lakásban és a GYAKORIKÉRDÉSEKEN teszek fel egy ilyen jellegű kérdést.
Hát ettől elég szánalmasnak érzem magamat most..
Én a helyedbe dobnám :D
Bármelyik is igaz,szerintem tré.
Meg hitegesse az anyját..."Bele hazudott a szemedbe"
Meg ki tudja ha már a flört előjött benned lehet meg is csalhat.
Végülis te ismered a barátnődet és ha ez megfordult a fejedbe az már nem pozitív.
Nem valószínű, hogy szégyellne, legalábbis ez meg sem fordul a fejemben. Próbálok a mai elfajult világban is férfi maradni, tehát valamilyen szinten a régi értékeket képviselem. (de még mielőtt bárkiben is megfordulna, nem egy vaskalapos hímsoviniszta vagyok) Csak arra célzok, hogy próbálok olyan ember lenni, akire lehet támaszkodni, akinek a karja biztonságot nyújt, aki nem ijed meg az árnyékától, akire lehet számítani...
A flörtölés pedig nem véletlenül fordult meg a fejemben, egyszer szakítottam vele, mert olyan beszélgetéseket találtam a számítógépén. (Okkal néztem meg, amúgy nem szoktam, de akkor rá is hibáztam sajnos.)
"de akkor minek élünk együtt?) " - hát ez egy jó kérdés.
Nem kell sülve-főve, de azért, hogy ha a kapcsolat szigorúan kétszemélyes és zárt ajtók mögötti az egyszerűen nem igazi dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!