Tényleg nem egészséges túl sok kutyát együtt tartani?
Van összesen 34 kutyánk:))
Közülük 1 szobakutya a többiek meg nagyrészt két elkülönített csoportban vannak, de van sokszor hogy együtt van az egész csapat.
Beszélgettem egy ismerősömmel. Ő nagy kutya bolond meg állatorvosnak tanul és szerinte nem egészséges, hogy ennyi kutyát tartunk együtt mert ez a falka méret meghaladja az ideálist és kialakulhatnak viselkedési problémák. Szerinte több kisebb csoportra kellene őket különíteni.
Szerintem hülyeség ez, de azért csak bogarat ültetett a fülembe. Próbáltam neten utánaolvasni, de nem nagyon találtam semmi ilyesmit.
Mi a véleményetek? Van igazság abban amit mond?
Ilyen téren 100%, hogy semmiféle probléma nem lehet!
Ha megvan a megfelelő terület, nem járnak bokáig szarban, akkor a nagy tömeg nem jelent problémát.
A haverodnak meg nem ártana továbblépni a kutyabolond szintről a hozzáértő szintre, ha már ennyit okoskodik.
Egy vad kutyafalka mindenre képes.
DE!
Ez minden, csak nem felelős állattartás. Ennyi állatot etetni, itatni, oltatni, sétáltatni stb. hogyan tudtok? MIBŐL?
A legolcsóbb kutya 80 ezer volt, a legdrágább 800 ezer. A chipre meg kajára is maradt még pénz nyugodj meg;)
Egyébként ez volt a kérdés?
Milyen kutyák?:)
Szerintem abból nem lehet baj ha sokan vannak egy falkában. Szerintem!
Hat... nem keves kutya, de ha ennyi van, akkor biztos "lattal mar kutyat".
Ugy tunik, vannak viselkedesi problemaik? Ha nincsenek, akkor meg?
Többségében vadászkutyák.
1 Rövidszőrű magyar vizsla
2 Drótszőrű magyar vizsla
3 Drótszőrű német vizsla
2 Rövidszőrű német vizsla
1 Hosszúszőrű német vizsla
1 Angol pointer
4 Argentin dog
3 Hannoveri véreb
4 Beagle
3 Jack Russel terrier
A többiek meg házőrzőnek vannak tartva.
2 Cane Corso
2 Kuvasz
4 Kaukázusi juhász
1 Puli
Meg van egy törpe uszkárunk is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!