Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a párotokkal mennyi idő szoktatok tölteni és mit szoktatok csinálni együtt? Szerintetek ha a párok túl sok időt vannak együtt nem laposodik el a kapcsolatuk? Mivel lehetne feldobbni a kapcsolatot szerintetek?
Ellaposodik egy kapcsolat, ha sokat vagy vele?
Kislány, ha majd összeköltözöl a pároddal, akkor tehát kérdésed alapján, mivel sok időt töltötök együtt, akkor már el fog laposodni a kapcsolat?
A kapcsolat hogy jól működjön mind a két félnek kéne tenni érte! Így elkerülhetők a rossz dolgok.
Az, hogy mi mennyi időt töltünk együtt az változó, távkapcsiban vagyunk lassan 3 éve, de skype-on órákat tudunk együtt lenni.
Nekünk 8 év után sem kezd laposodni a kapcsolatunk, bár mi szoktunk veszekedni. Bár horoszkópunk alapján tűz és víz vagyunk. Sztem ez is számít.
Amúgy sokat együtt vagyunk, de ő szokott a haverjaival is eltölteni időt,társasági ember.
Távkapcsolatban élünk, kéthetente vagyunk együtt 3 napot vagyunk együtt, ilyenkor, mozi, vacsi, tv-zés, és persze a legtöbbet egymással foglalkozunk. Amikor meg nem vagyunk együtt, napi minimum 5 órát chatelünk.
feldobni pl kirándulás, közös főzés, most szánkózás, korcsolya
22L, 25F
Szerintem akkor laposodik el a kapcsolat, ha túl keveset vagy a másikkal. A futtában találkozások, néhány percek, munka közbeni hívások csak addig roppant romantikusak, míg nem ezek teszik ki a kapcsolat nagy részét.
Egyébként hogy mivel lehetne feldobni? Változatos programokkal, legyen egy "randinapotok", amikor minden héten valami különlegeset próbáltok ki. Új helyek, új ételek... bármi.
Hmm.. Sokat elolvastam es mindenkinek igaza van reszben; mivel : valoban mindket feltol fugg, es igaz, hogy a kapcsolat leszall, majd utalni fogjatok egymast az utolso egyutt toltott idokben (hetek-honapok), ezert kell a MEGFELELO szemelyt valasztani. Ez mar az elejen latszik, az elso 3-4 het alatt. Legkesobb a 2. honap vegere tudod mar! Nekem komolyabb kapcsolatom 2 volt. Mindketto komoly - ketto honapig tartott. Az utolso honap (3-4 het) remes volt. Nem azt vartam, mikor talalkozunk, hanem mikor megy mar el :D rossz erzes, es olyan kigyo, mert te tudsz valamit, amit a masik fel nem (szetvaltok akarata ellenere). A vegefele hiaba szeretnel valtoztatni , nem megy. Beszelsz vele, kered, hogy ezt, meg azt ne csinalja (ne parancsolj! -en sem tettem, csakis szep szavakkal elj) de nem akar meghallgatni, mert hiaba nem tudja : kozeleg a veg, erzi belul, mert nem tudsz pokerarcot vagni, erzodik rajtad (negativ energiakisugarzas[auran]) keresztul.Majd kerdezoskodik, te hazudsz, akaratod ellenere, mert nem akarod, hogy vege legyen, harcolsz Onmagad ellen, s ekozben tolod a szakadek fele az egesz felepitett "munkadat"... Rossz erzes..
En is keresem a megfelelot, de sok ember van itt B-pesten , kik bekepzeltek, sot hozzajuk se lehet szolni, mert forgatjak a szemeiket. Igen, mi is hibasak vagyunk fiuk, csak sok esetben mi igyexunk tenni valamit a kapcsolat vegeert, nem ugy mint a lanyok nagy resze (nem kell magadra venni, ha nem vagy ilyen) akik csak vannak a nagy semmibe, es a baratnoik hatalma ala kerulve veget vetnek egy hisztis telefonnal, vagy tiltassal a kapcsolatnak. Kedves felhasznalok : mindenki figyeljen oda a hibaira, mert azokat sajnos kesobb vesszuk eszre, mint a SAJAT HIBAINKAT... L.V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!