Akik együtt aludtak a gyermekükkel. Válaszolnátok?
Szia!
A Lánykám 5 éves, nem rég költözött volna át a saját szobájába, de valahogy nem tetszett neki, az hogy nem vagyunk mellett, az elején elég nehéz volt, volt úgy, hogy 2 órán keresztül ott ültem mellette, míg nem aludt el mélyen s nem riadt meg valamitől, pedig még lámpát is hagytam égve, ne féljen a sötétben! Aztán végül inkább a tesójával (3 éves) egy szobába alszik mostanában!
Néha visszajön a a mi ágyunkba aludni.
Lelkileg engem az elején egy picikét megviselt, hogy nem hallom a szuszogását, de tényleg 5 évesen már nem igen volt jó, hogy ott aludt köztünk.
Meg azért még is csak a Párommal is kell az intim együttlét, s már nagyon el volt hanyagolva, csak a hétvégéken voltunk együtt, s sokszor nem volt elég, így ezért is döntöttük el, hogy akkor lassan menjen szépen át a szobájába aludni.
Üdv két gyermekes Anyuka
Én már rég szerettem volna nélküle aludni,de igazán csak 11 éves kora óta tudtam ezt elérni.
Egyedülálló anya vagyok,aztán nagyon hozzám szokott.Pedig gyerek előtt megvolt a véleményem azokról,akik még 8 évesen is együtt aludtak a gyerekükkel....aztán meg én is.
Kérdeztem is a gyerekemtől a leszoktatásnál,hogy azért mondd már el az osztálytársaidnál,kik azok akik együtt alszanak....erre felsorolta a többi egyedülálló anyukát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!