Pontosan miket játszol együtt 1 éves és 3 éves gyerekeiddel?
Figyelt kérdés
Nálunk a kicsi fiu a nagy lány, egymás kergetésén és visongatáson kivül nem tudok velük játszani semmit, mert a kicsi mindent vesz ki a kezünkből, mindent ledönt, szétszed, lerombol, nem tudok mit kezdeni velük egyszerre csak ha külön vannak...2013. máj. 14. 15:14
1/2 anonim válasza:
hát nekem egy évesem van csak, esetleg a naggyal építsetek neki várat amit szétdönthet, vagy ha épp nem akarja a kicsi megkóstolni a sóliszt-gyurmát csinálhatsz azt is a kicsi el gyúrja a kezébe a nagy meg alkothat :). most ez a kettő jutott eszembe
2/2 anonim válasza:
Valóban nehéz közös játékokat kitalálni velük. Mi szoktunk együtt mondókázni, azt élvezik mindketten, ma formabedobóztunk, tegnap meg a hátamon lovagoltak egymás mögött, úgy, hogy én hason feküdtem. De tényleg nem egyszrű, pont azok miatt, amiket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!