Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Ha a négy éves...

Anyukák! Ha a négy éves kislányotok azt kérdezné, hogy te együtt fürödhetsz apuval, ő miért nem, akkor mit válaszolnátok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 23:35
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
37%

Hát hogy mit mondanék fogalmam sincs, talán azt, hogy azért,mert nekem apu a házastársam, kb. ennyi lenne a magyarázatom.

Ezt ti rontottátok el, magatokat hoztátok ilyen helyzetbe. Nem kellene, hogy a gyerek azt lássa, hogy együtt mentek fürödni. Várható, hogy ilyenre rákérdez, ha ilyet lát. Szóval máskor figyeljetek jobban.

2010. júl. 11. 23:37
 2/34 anonim ***** válasza:
56%

Mi az,h ők rontották el?Jó nagy okos,aki ilyet ír.

Hát,nem könnyű a válasz.Fogalmam sincs.

2010. júl. 11. 23:41
 3/34 anonim ***** válasza:
68%
Mér, szerinted tán nem így van? Teljesen logikus, ha a gyerek olyat lát, amit ő nem csinál/csinálhat akkor meg fogja kérdezni hogy miért. Ugyanúgy ahogyan megkérdezi azt is miért nem szabad magasról leugrálni vagy kiugrálni az útra. Erre létezik viszont olyan magyarázat, ami nem hozza ilyen kellemetlen helyzetbe a szülőket. Nem tudom mi rossz volt abban amit írtam, egyáltalán nem bántó szándékú volt.
2010. júl. 11. 23:43
 4/34 anonim ***** válasza:
87%

Anya és apa azért fürdenek együtt, mert ők házasok vagyunk, és a házasok láthatják egymást fürdés közbe.

Valami ilyensmit.

Amúgy meg nem értem hogy miért kell túlspilázni a dolgokat. A szexualitás egy teljesen természetes dolog, nyilván a 4 éves nem érti hogyan működik, de nem kell vetíteni, nem hülye.

2010. júl. 11. 23:45
 5/34 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy miért ne fürödhetne az apukájával? Mi lesz akkor?
2010. júl. 11. 23:46
 6/34 anonim ***** válasza:
71%
Azt mondanám, hogy kislányom, Neked anyuci mossa a hátad... és anyunak sem ér el a keze annyira hátulra, így neki apu mossa :))
 7/34 anonim ***** válasza:
79%

Hát marhára nem mondanék semmit, hanem hagynám hogy had fürödjön az apjával..

Mi van ebben??

A Saját véretek...

8/34 anonim válasza:
22%
Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek!
 9/34 anonim ***** válasza:
71%
Ugyan már miért baj, hogy együtt látja fürdeni menni őket?? Én annyiszor láttam őket, hogy olyan természetes volt, hogy rá sem kérdeztem... És nem szexeltek (legalább is nem mindig :D), mert hallottam, hogy beszélgetnek napi dolgokról... Ahány ház, annyi... Jah, és a gyerek, kis ember, nem hülye!! Azt kell mondani: apu és anyu együtt füredenek, mert házasok és ez így szokás... Kész!
2010. júl. 11. 23:48
 10/34 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként tényleg ez a házasok vagyunk a legkorrektebb magyarázat, de készülj fel, hogy meg fogja kérdezni, hogy az mit jelent, meg miért vagytok ti házasok, ő miért nem az és stb. Szóval elég kimerítő magyarázkodás lesz, de ez várható.
2010. júl. 11. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!