Elfogadható az óvoda azon kérése, hogy ne vigyem az óvodás gyermekemet nyáron óvodába, mert a nagyszülőkkel együtt élünk és majd a nagyi tud vigyázni otthon amíg a szülők dolgoznak?
persze, elfogadni el lehet, de nem kell :)
próbálkozzanak csak, nyilván büdös a munka, pénz m,eg kevés, ne foglalkozz vele :)
nekem is rendszeresen szólnak, hogy mikor szabadnapos az anyósom (ápolónő) szóljak neki, hogy jöjjön a gyerekért ebéd után, mert az úgy jobb lenne!
fiam meg az oviban van szívesebben, így anyósnak nem is mondtam :)
Én annyira berágok az eféle bölcsis, ovis hozzáálláson. Már több ilyen kérdést olvastam,és egyszerűen annyira bepöccenek. Mi az, hogy ne legyen ott a gyerek, meg csak eddig, vagy addig?! Hát ő az óvoda/bölcsöde!!!!Oldja meg a nyári szabadságolását ős is, ahogy akarja. vegyék ki a szabijukat felváltva, ahogy más normál munkahelyeken szokás. Oldják meg a helyettesítéseket! Az eszem megáll, komolyan. A szülők nagy része azért adja be a gyerekét,mert nem tud vele lenni, ők meg itt packáznak a szülő "szorult" helyzetén. De azért mindenhonnan az folyik, hogy szüljünk még, még...
Mellesleg ne az ovi döntse el, hogy az otthoni nagyi jó-e, alkalmas-e arra, hogy egész nap egy gyerekkel legyen.
Nem a leállás idejére gondoltam ,hanem amikor lesz ügyelet arra az időre kérték,hogy legyek kedves a gyereket a nagyinval otthonhagyni.
Én többműszakozom ,a nagyiék betegesek ,nagy segítség ha járhat nyáron is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!