Gyermekeid hány évesek, hányadik osztályba járnak, mikor érnek haza az iskolából, napköziben írják a leckét, vagy otthon, sok különórára járnak, nagyon elfáradnak a nap során, hétköznap mennyit van együtt a család?
8,5: 3. osztályos
10: 4. osztályos
Napköziben megírják a leckét, otthonra ritkán marad.
Heti 2*1 óra tánc, heti 2*1 óra karate,a suli szervezi.
Tavaly a nagy járt úszni is, most lebeszéltem, mert be akart még vállalni egy csomó különórát.
Hétköznap este fél 7-re érünk haza, 9-re vannak ágyban.
12,5: 6. osztályos
11: 5. osztályos
Napközisek, de következő hónapban jönnek haza tanulni, mert a napközis tanár (szerintem is) túl szigorú. Ritkán marad házi.
Az 5.-es balettozik, a 6.-os hegedűn játszik.
Van egy csütörtöki nap a nagyobbiknak, akkor rettenetesen kifárad, a kisebbnek meg a pénteke hosszú.
Hétköznap kb. 1.5 órát, kártyázunk, számítógépezünk EGYÜTT, tanulunk pl. törit.
2.osztályos, 7,5 éves.
15.45-ig van isiben, házi nincs, gyakorlás viszont minden du.van.
Angol(szerdán 16.30-ig)és aerobik(pénteken 18-ig) szakkörre jár, többet nem engedtünk neki.
Apánk mire hazaér, a gyerekek már fürdenek:-(:-(
Esti hancúr, bolondozás fér bele a 4-esben együttöltött kis időbe.
Most lett elsős. Napközis, elvileg ott megírják a leckét, gyakorlatilag még egyszer sem volt olyan, hogy ne jutott volna itthonra is, kész őrület (amúgy nem csak túl sok, de egy nemrég óvodás gyerek még könnyen elálmodozik közben, aztán csúszik az egész).
Heti 2 jár gyógytornára suliidőben, 1X korizni szintén suliidőben, és 2 suli utáni délután járatom karatéra.
Nagyon elfárad minden nap, este 8.30-9-kor alszik. Minden délután én megyek érte,együtt tanulok vele, és ha van kedve barkácsolunk, vagy segít vacsit készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!