Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » újszülöttel is lehet család...

újszülöttel is lehet család átmeneti otthonba menni?

Figyelt kérdés
Kislányom bármikor megszülethet már. Sajnos szülés után nincs hova mennünk. Az apukája sem tud hova menni. nem akarunk elszakadni egymástól. Most hallottam erről a lehetőségről. Csak azt nem tudom, hogy újszülöttel is lehet-e menni. Kérem aki tud segítsen.
2012. szept. 11. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyétek fel a kapcsolatot a legközelebbi családsegítő szolgálattal és ők segítenek helyet keresni nektek.
2012. szept. 11. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztosan nem raknak ki az utcára. Szerintem is szólj a védőnőnek és a családsegítőnek.
2012. szept. 11. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem bántani akarlak, ne értsd félre. De mindig foglalkoztat ez a kérdés ilyenkor, hogy most honnan internetezel, ha ilyen rossz helyzetben vagytok?
2012. szept. 11. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:
most még anyánál lakhatok. De egyfolytában veszekszik és kiabál. Közölte, hogy szülés után nem mehetek hozzá. Nincs munkánk meg semmi. A barátom nem is magyar. Elég nehéz helyzetben vagyunk.
2012. szept. 11. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Huh nem egyszerű helyzetben vagytok, de nem ítélkezem! Védőnő segítségét kérd elsőnek, ő tud tovább irányítani ( bár szerintem anyukád pont a picivel nem fog elküldeni , biztosan meglágyul az unokától).
2012. szept. 11. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!